Hamilemiyimm

melek_6897

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
2
0
1
22
Mrhaba arkadaşlar aranızda yeniyim.Ben normalde her ay yani kendimi bildim bileli mesela adetim bu ay19 da olduysa diğer ay kesn 15 veya 16 da olurdm.ama bu ay 5 gündür adet sancısı çekiyorm her an olucakms gibi hissediyorm ama olmuyorm bugün adet olmam lazmdi olmadm hamile olabilirmiyim

Mrhaba arkadaşlar aranızda yeniyim.Ben normalde her ay yani kendimi bildim bileli mesela adetim bu ay19 da olduysa diğer ay kesn 15 veya 16 da olurdm.ama bu ay 5 gündür adet sancısı çekiyorm her an olucakms gibi hissediyorm ama olmuyorm bugün adet olmam lazmdi olmadm hamile olabilirmiyim
Test yapmazsanız bilemezsiniz kimse de yorum yapamaz bir test alın 🙏

Yani sormak istediğim acaba bu belirtiler herkezde oluyormuydu karın da şişlik arada üşüyorum kasıklarmda ağrı var bu belirtiler varmı merak ettm
Bu konuda duyduğum kadarıyla belirtiler çok benziyor kasık ağrısı bel ağrısı olan da var olmayan da. Adet belirtileriylr benzeşiyorlar zaten

Ben de oluyordu adetim de geçikmisti test yaptım negatifti ama yine de hamileyim dedim kesin miden falan bulamıyordu canım tatlı da istiyordu sonra adet oldum🤣 her şey psikolojikmis

Yani sormak istediğim acaba bu belirtiler herkezde oluyormuydu karın da şişlik arada üşüyorum kasıklarmda ağrı var bu belirtiler varmı merak ettm
Gebelik ve regl belirtileri erken evrede hemen hemen aynıdır ve ayırt etmek imkansızdır ancak gebeliğin ilerleyen haftalarinda (6. Hafta sonrası) başlayan belirtiler ayırt edici olur

Bu belirtileri olan da var olmayan da var. Bu beliriler adrt de olabiliyor hamilelik de yani sorunuzun net bir cevabı olamaz. Tek çareniz test yapmak. Ben mesela sıfır belirti ile öğrendim hamileliğimi . Belirti gösteren hiçbir ay hamile değilmişim

Kızlar merhaba, yumurtlamanın üzerinden 1 hafta geçti ve göğüslerime bastırınca acımaya başladı ve en ilginci rahimin bulunduğu kısıma ara ara anlık sancı giriyor ilk başlarda karnımda olduğunu düşündüm ama tam rahimin olduğu kısımda, acaba bu tarz bişey yaşayan oldu mu?

Hamilelik belirtisi olabilir mi sizce, rahimin bebek için kalınlaşmasında böyle bi sancı olur mu ya da yerleşme mi oluyordur

Back
X