Ozempic serüveni

Ben yaklaşık 4-5 ay kullandım 15 kg kadar kaybettim. Sonra mide bağırsak sorunlarım bir tık ilerleyince bırakmak durumunda kaldım. Bir de hamilelik düşündüğümden bıraktım. Verdiğim kilonun 6 sını 5 ay gibi bir sürede geri aldım. Sonrasında da dikkat etmek gerekiyor. Ben ilaçtan çok memnun kaldım insülin direncim çok yüksek. Bana çok iyi gelmişti. Hatta eşime de zorla başlattım. Hiçbir ilaç insana kilo kadar zarar vermiyor. Yan etkileri şöyle böyle diyenler için sabır diliyorum. Kusma ishal o ağızda bıraktığı korkunç tat yediğin hiçbir şeyden keyif alamama vs hepsine değiyor bence sonuç. Tabiiki doktor kontrolü ve önerisi önemli. Kafanıza göre başlamayın ciddi bir ilaç

Merhaba,
Kullanan arkadaşlar şuan ne durumda ? Kaç kilo verdiniz? yan etkileri nasıl? 4 Temmuzda Endokrin randevum var doktor bu igneye başlayalım dedide araştırmaya başadım bende

Kızlar merhaba ben de yeni duydum bu iğneyi.internette biraz araştırdım ama pek net bilgiler bulamadım o yüzden sizlere sormak istiyorum.
1) bu iğneyi doktor kontrolünde almak istersek hangi doktora randevu almamız gerekir
2) şeker ve kolesterolüm sınırda ve obez 2. Sınıfım sizce doktor bana yazar mı
3) yazmadan yani reçetesiz alınabiliyor deniliyor eğer böyle olursa fiyatı ne kadar oluyor bir yerde 8 bin TL yazmışlardı ama sadece bir iğne mi yoksa bir aylık iğne mi anlayamadım
4) bahsedilen iğne günde kaç kere ve her gün mü vuruluyor
Bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim 🙏🏻

İğneyi endokrin doktoru kan sonuçlarınızda problem yoksa önerebilir. Reçete edilmiyor 8 bin tl civarında bir aylık iğneyi alıyorsunuz. Haftada bir yapılıyor

2 doz uyguladım daha, 0.25 le başladım 15 kg vermeyi hedefliyorum 70 le başladım. Aralıklı oruç ve kalori hesabı yapıyorum 2 hafta bitecek pazartesi günü ve 1.700 gram verebildim spor da 4-5 kere yaptım iki haftada benim gözüme az geldi bu kg kaybı ama pms im umarım ödemdir. Bende herhangi bi yan etki yapmadı bulantı kusma ishal kabız. Bol su için ve spor kalori açığı yapın. Protein alımınıza dikkat edin ve spor yapın ki kaslarınız erimesin. Tiroit sorunu olanlar bence kullanmamalı ondan dolayı önce bi kanlarınıza baktırın ben kendim hemşireyim ondan kontrollü hareket ediyorum bu şekilde merak eden olursa güncellerim

Nasıl gidiyor ozempic? 2 haftada 2 kilo verebildim sıkı diyet ve sporla. 0.25 vurdum iki hafta

Back
X