kızlar merhaba, 5 gün geciktim eşimde varikosel vardı ancak uğraşılar sonucu sperm sayı ve hareketimiz arttı, bugün biraz önce test yaptım 2 çizgi de görünüyor ancak inanamıyorum çok korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşamaktan ne olur bir fikir verin ne yapmalıyım..................
kızlar merhaba, 5 gün geciktim eşimde varikosel vardı ancak uğraşılar sonucu sperm sayı ve hareketimiz arttı, bugün biraz önce test yaptım 2 çizgi de görünüyor ancak inanamıyorum çok korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşamaktan ne olur bir fikir verin ne yapmalıyım..................
tebrik ederim. aklın olumsuz düşünceler getirme. bence bu güzel anın tadını çıkarI:))yazın çok dikktimi çekti.eşimde varikosel var demişsin öncelikle şunu sormk istiyorum. varikosel ameliyatı oldumu sperm testi sonuçlrı kaçtı ve nasıl sayısını ve hareketliligini arttırdınız
hamiilesinn cnm tebrikler hayırlı olsunnnn saglıkkla al kucagınadaa inşalahhhh
kan testi yaptırdım yarım saate çıkar inşallah sonucu gönderecekler bakalım hayırlısı :))
hayırlı olsun tatlım allh kucagına almayı nasıp etsın
varıkosel derken sperm varmıydı sizde cnm yanı sperm artırıcı seyler mı kullandın
merhaba, eşim varikosel ameliyatı olmadı doktor gerek görmedi çünkü, keçiboynuzu kürü çakşır otu ve gnc arginmax kullandı eşim, bir de ballı macun yaptım ondan yedi
gnc arginmax bir vitamin desteği erkekler için, günde 6 taneye kadar içebilir hiçbir yan etkisi de yok, hem bir sürü şey içirmekten daha kolay oluyor :))) doktor tavsiye etmedi ben kendim araştırıp buldum, içeriği spermler için iyi gelecek vitaminlerden oluşuyorbizde 1.5 aydır arı sütü ve polen kullandık.yaklaşık 10 gündürde keçiboynuzu pekmezi ve suyunu içiyor eşim. yazmış oldugunuz gnc arginmax doktorunuzmu tavsiye etti. eşimede kullandırsam bir zararı olurmu her hangi bir yan etkisi varmıdır.cevabınızı bekliyorum teşekkürler
bhcg oranım 1293 :)))))))))))) hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun cnm.benim eşimde varikoseldi ameliyat oldu 6 ayı tamamlamadan hamile olduğumu öğrendik.çok mutluyum hala inanamıyorm
kan testi yaptırdım yarım saate çıkar inşallah sonucu gönderecekler bakalım hayırlısı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?