hamilemiyimm

duygulu87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
15
0
36
İstanbul
arkadaslar merhaba aranıza yenı katıldımm merak ıcındeyım suan bu ay adet donemım 6 gun gecıktı adetım evde ıdarar testı yaptım cıkmadı kasıklarımda bı agrı kasıntı ve mıde bulantım var ne zaman bellı olur tam olarak :(

6 gün geçmiş canım belli olması lazım artık ama geç döleenme olmuş olabilir başka marka test al bide onlarla dene tatlım 2 -3 kere yap yani test çünki kimi testler hemen çıkarmıyo kimileride adatten önce gösterio

canım dunde bugunde yaptım ama cıkmıyor kız cocukları anneye ceker dıyorlar eger gercekten oyleyse annemın hamılelıklerınde ıdrarda cıkmamıs bugun eczaneye gıttım o da testlerın yanılma payı var cts gıt kan testı yaptır dedıı acaba psikolajık mı benım kı dıyorum kasık agrılarım kasıntılarım off beklemek cok zor:(

genelde son adet tarıhımınde 3 gun once hastalanırım subat ayımda 7 hastalandım mart ayında 4 hastalandım bu ay da 30 da hastalanmam lazım benımle aynı tarıhta adet olan arkadasım ayın 30 hastalandı bende bugun oldu daha bısey yok kan testını ne zman yaptırmalıyım kasıklarımda ve ozellıklede bugun belımde agrı var adet olacakmısım gıbı olamktan da korkuyorum yaa:(:(off napıcam bılemıyorummm

Back
X