Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetim 9 gun gecikti test yaptim iki kere iksindede pozitif cikti. napmaliyim.acaba hamilemiyim cok korkuyorummmmm
pozitif çıktıysa hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini nie korkuyosun hamilesin işte..
Amerikada daha yeniyiz hicbirsey bilmiyorum.dilimizde fazla yok.suan doktora gitmem gerekiyormu.pozitif cikti ama yanlisligi olabilirmi
yok olmaz orda kan testi yaptırabilirsin doktora git mutluka yardım edin sor soruştur
yanılma payı yoktur evet hamılesın hayırlı olsun ınsallah.. 9 gun gecıktıysen buyuk ıhtıml 1.5 2 aylıktır.
tesekkur ederim.insallah hayirlisi olur.hesaplamalarda oyle cikiyor.tecrube yok yeni bir yasam hersey korkutuyor beni.Turkiyede olsak hemen doktora giderdik malesef burda daha gitmedim![]()
korkma canm Allah yardım eder .. zaten daha cok kucuk bı sorunn yoksa bı sure daha bekleyebılırsın
hayir hicbir sorun yok canim.sadece geciktim testt yaptim oyle fark ettim bulanti da yok.ne kadar sure beklemmem gerekir. tesekkur ederim
TÜRKİyeye gelme imkanın varsa gel derim ama bekle sabırla
hayir hicbir sorun yok canim.sadece geciktim testt yaptim oyle fark ettim bulanti da yok.ne kadar sure beklemmem gerekir. tesekkur ederim
zaten şuan gıtsen sadece keseyı gorucek doktorun kalp atışlarını duymak ıcın sana yıne gun verıcek o yuzden sen çok geciktırme ama madem suan hıcbısey yapamıyorsunuz 15 gun daha bekleyebılırsın.. ama en ufak bı kanaman yada kahverengı lekelerın çoğalırsa o zaman hıc bekleme hemen gıt doktora.. dılerım hersey cok guzel olur hayatında.. madm sen artık hamılesın hamılelerın duaları kabul olurmus bızım ıcınde dua et :)))
Evet kanama degilde kahverengi lekeler oluyor kotu biseymi yoksa..... insallah guzel olur
allahim herkese hayirli evlatlar verir.hayirlisiyla kucaklarimiza aldirmak nasip eder dualarim tum anne adaylari ile
çokmu kahverengı lekeler kac gundur var cnm ?
ben testi yapmadan birgun oncesi iliskiye girmistik kusura bakmayin.onun etkiside olabilir mi .ertesi gun test yaptim pozitiftti 2 gun vardi baya bugun biraz daha az.....
bende doktorumn dedıklerıyle sana cevap verıyorum cnm korkutmak ıstemm ben 3 ay once 2 aylık hamıleydım once kahverengı lekelerım vardı sonra cogaldı 5 6 gun surdu lekeler sonrada kanamm basladı 15 gun surdu acıl amelıyata alındm.. o yuzden cogalırsa tehlıkelı olabılıyor. sende oyle bısey olcak degıl tabı kendını bı takıp et bakalm...
insalllah bakalim. burda kimsemiz yok ailelerede soylemedik bisey 3 ay gecsin kritik donem oyle soyleyelim diye kimseyede bisey soramiyordum internette arastirirken siteyi buldum biraz rahatladim cok tesekkurler cnm ileri zaman ne gosterecek
bencede en ıyısı .. merak etme hersey yolunda gıdıcek senn ıcın ben ınanıyorum cnm strs yapma rahat ol yorulma çok iş yapma yeterli senn ıcın..
insallah cnm korkuyorum acemilikten oda galiba.. yorulmuyorum sadece dil kurslarina gidip geliyorum evdeyim hepp.amerikada baska kimse olmadigindan malesef:)