hamilemiyimm

o korkular normal bende ılk hamıle kaldıgımda cok korkuyordum. sımdı alıstım :) cunkı okadr cok arastırma yaptımkı kendı kendımı alıstırdm :)

evet canim birazcik rahtlattin beni allah razi olsun. suan o zaman bende sen gibiyim :) ilk anneligin gozunde canlanmis olabilir

evet canim birazcik rahtlattin beni allah razi olsun. suan o zaman bende sen gibiyim :) ilk anneligin gozunde canlanmis olabilir

ne demek sendende razı olsn.. :) ben unutmuyorum o gunlerı ama alısıyorum dedım yaa sımdı ömrü olsaydı 5. ayına gırıcektı :( napalım kader kısmet.... bakalm bende bu ay umutluyum ama ınatla test yapmıyorum :) gunumu beklıyorumm daha 8 gun var pff

ne demek sendende razı olsn.. :) ben unutmuyorum o gunlerı ama alısıyorum dedım yaa sımdı ömrü olsaydı 5. ayına gırıcektı :( napalım kader kısmet.... bakalm bende bu ay umutluyum ama ınatla test yapmıyorum :) gunumu beklıyorumm daha 8 gun var pff

insallah canim istedigin olur bebisin olur. ben hic beklemiyordum sok oldum uzuldum bile erken diye esi biraz konustu nasipiyle gelir filan diye biraz sevindim iste hayirli haberlerini bekliyorum insallah

inşallah aminn :) olsun erken fılan gelen kısmetıyle gelır cnm amerıka hedıyesı :) ınsallah hayırlı haberı paylasıcam .....

bence kadın doğuma mutlaka gitmelisın.kese oluşmuşmu bakılacak dış gebelik açısından.ayrıca kanda bhcg katlanacakmı bakılacak.ihmal etme sakın....

Back
X