hamilemiyimm ???

aslikrkmzplt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
19
1
3
34
merhabalar icinden cikamadigim bir konu icin yazmak istedim adetim 5 gun kadar gecikti hamilelik belirtilerinin %65 lik kismi filan var vucudumda suanda kendimi hastalanacak gibi hissediyorum ama sadece his ve kasik agrisi olarak kaliyo en son gecen ayin 7sinde olmustum sizce hamilemiyim

adetleriniz düzenlimi genelde?

Ben olsam hiç beklemezdm hemen yapardım :) adet geçmiş ne de olsa, sonuç ne ise belli anlayacağın

Bende adet olacak gibi hissediyordum ama yinede "adetimden 5gun once!!!"test yaptim veeee pozitif
Etraftakiler ne biliyormus da degilsindir diyorlar.adetin duzenliyse korunmadiysan ve adetin gecikmis cook buyuk bir ihtimal hamilesin
Bence cik yest al yap sonrada bize teyzelerine haber ver : )

beni iyice heyecanlandirdiniz:)) daha cok yeni evliyim 3 ay oldu cok erken diye dusunuyorum birde esim hamile oldugumdan cok emin nedense ben hissediyorum diyo degilsem onu hayal kirikligina ugratmis olcam bi yandanda ona uzuluyorum eger hamileysem tahmini 19 gunluk filan oluyo adet olcakmisim gibi belirtilerin olmasi normalmi kusura bakmayin cok soru soruyorum ama bu konuda biraz cahilim :)

bence hemen bi test yaptırın zaten gebelik varsa %90 doğru çıkıyo...Sonra da eşinize bu güzel haberi nasıl vereyim diye düşünün ama önce siz hemen bi test alın vallahi bende heyacanlandım olmasa da sorun değil daha yeni evlisiniz bende evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım:))

Eger hamileysen adet gecince 4haftalik oluyorsun : ) drlar bir onceki adetten hesapliyor

senin
internetten baktigim kadariyla 7 gun gecikmeden sonra hamilelikten bahsedilebilir diyo ondanbirraz
internettrn arastirdigim kadariyla 7 gunluk bir gecikmeden sinra gebelikten bahsedilebilir diyo ondan biraz daha beklemek istedim ama gidip alim smdi yarimda pazar hic alamam catlarim ben :))

Be
Bende adet olucam zannedip, market alisverisini ben yapmistim o kadar cok poset tasidimki yolda biri halime aciyip yardim etmisti :/

Adetimden5-6gun once idrar testi yaptim 4gun once kan ikisindede cikti ayni hun dra gittim(prof.tu) 4haftalik gebelik demisti ama tabii keseyi 1hafta sonra gormustum

son bisi soruyum gidiyorum hemen:) sik idrara cikma olur diyo ama bende adet olmadan oncede sik idrara cikma olur acaba bir kac gun dahami beklesm diyorumm

adetin düzenliyse mutlaka test yap hamilesindir,benmde cok düzenliydi saati bile şaşmazdı en son eylülde bi günde geç gel mübarek bnde heycanlanıyım dedim 4 gün gecikti ama test yapmadm en sonunda dayanamadm yaptm çift çizgiyi gördük şükür :))))

yaa kizlar gittim aldim yaptim testi cift cizgi olursa hamilesiniz diyo cift cizgi var ama biri digerine gore biraz sonuk duruo burdan resim atiliyomu gondersem size baksaniz bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…