- 13 Aralık 2014
- 19
- 1
- 3
- 34
- Konu Sahibi aslikrkmzplt
-
merhabalar icinden cikamadigim bir konu icin yazmak istedim adetim 5 gun kadar gecikti hamilelik belirtilerinin %65 lik kismi filan var vucudumda suanda kendimi hastalanacak gibi hissediyorum ama sadece his ve kasik agrisi olarak kaliyo en son gecen ayin 7sinde olmustum sizce hamilemiyim
evet genelde hep duzenli olurumadetleriniz düzenlimi genelde?
etrafimdakiler degilsindir bosa test yapma gecikmis olabilir diyolar o yuzden bir kac daha bekleyim dedim ama bir yamdanda icim icimi yiyo :)Test yapin adetiniz gecmis cikar.
evet genelde hep duzenli olurum[/QUO
Benimde genelde düzenliydi fakat hamile kalmadan önce 2 kez gecikti bende şaşırdım yani hiç olmazdı...Daha sonra adet olacakmışım sancılarım oldu kasıkta batmalar falan göğüste hassasiyet...Ben ne olur ne olmaz 10 gün kadar bekledim ve dayanadım 10.gün yaptım testi şu an 16 haftalık hamileyim.Yani demek istediğim adet düzensizliği olduğu zaman vücut kendini hamileliğe hazırlıyor demişti doktorum...sende bi test al yaptır hemen canım:))
beni iyice heyecanlandirdiniz:)) daha cok yeni evliyim 3 ay oldu cok erken diye dusunuyorum birde esim hamile oldugumdan cok emin nedense ben hissediyorum diyo degilsem onu hayal kirikligina ugratmis olcam bi yandanda ona uzuluyorum eger hamileysem tahmini 19 gunluk filan oluyo adet olcakmisim gibi belirtilerin olmasi normalmi kusura bakmayin cok soru soruyorum ama bu konuda biraz cahilim :)
Eger hamileysen adet gecince 4haftalik oluyorsun : ) drlar bir onceki adetten hesapliyorbeni iyice heyecanlandirdiniz:)) daha cok yeni evliyim 3 ay oldu cok erken diye dusunuyorum birde esim hamile oldugumdan cok emin nedense ben hissediyorum diyo degilsem onu hayal kirikligina ugratmis olcam bi yandanda ona uzuluyorum eger hamileysem tahmini 19 gunluk filan oluyo adet olcakmisim gibi belirtilerin olmasi normalmi kusura bakmayin cok soru soruyorum ama bu konuda biraz cahilim :)
seninBende adet olacak gibi hissediyordum ama yinede "adetimden 5gun once!!!"test yaptim veeee pozitif
Etraftakiler ne biliyormus da degilsindir diyorlar.adetin duzenliyse korunmadiysan ve adetin gecikmis cook buyuk bir ihtimal hamilesin
Bence cik yest al yap sonrada bize teyzelerine haber ver : )
internetten baktigim kadariyla 7 gun gecikmeden sonra hamilelikten bahsedilebilir diyo ondanbirrazBende adet olacak gibi hissediyordum ama yinede "adetimden 5gun once!!!"test yaptim veeee pozitif
Etraftakiler ne biliyormus da degilsindir diyorlar.adetin duzenliyse korunmadiysan ve adetin gecikmis cook buyuk bir ihtimal hamilesin
Bence cik yest al yap sonrada bize teyzelerine haber ver : )
internettrn arastirdigim kadariyla 7 gunluk bir gecikmeden sinra gebelikten bahsedilebilir diyo ondan biraz daha beklemek istedim ama gidip alim smdi yarimda pazar hic alamam catlarim ben :))bence hemen bi test yaptırın zaten gebelik varsa %90 doğru çıkıyo...Sonra da eşinize bu güzel haberi nasıl vereyim diye düşünün ama önce siz hemen bi test alın vallahi bende heyacanlandım olmasa da sorun değil daha yeni evlisinizbende evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım:))
Bende adet olucam zannedip, market alisverisini ben yapmistim o kadar cok poset tasidimki yolda biri halime aciyip yardim etmisti :/beni iyice heyecanlandirdiniz:)) daha cok yeni evliyim 3 ay oldu cok erken diye dusunuyorum birde esim hamile oldugumdan cok emin nedense ben hissediyorum diyo degilsem onu hayal kirikligina ugratmis olcam bi yandanda ona uzuluyorum eger hamileysem tahmini 19 gunluk filan oluyo adet olcakmisim gibi belirtilerin olmasi normalmi kusura bakmayin cok soru soruyorum ama bu konuda biraz cahilim :)
Adetimden5-6gun once idrar testi yaptim 4gun once kan ikisindede cikti ayni hun dra gittim(prof.tu) 4haftalik gebelik demisti ama tabii keseyi 1hafta sonra gormustumsenin
internetten baktigim kadariyla 7 gun gecikmeden sonra hamilelikten bahsedilebilir diyo ondanbirraz
internettrn arastirdigim kadariyla 7 gunluk bir gecikmeden sinra gebelikten bahsedilebilir diyo ondan biraz daha beklemek istedim ama gidip alim smdi yarimda pazar hic alamam catlarim ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?