Hamilemiyimm ??

İnşallah bu sefer hayırlı haberler aliriz canim. Hic takilma adet olicammi diye psikolojik gecikmesin akisina birak
İnşallah canım.valla bu ay ilk defa cok fazla düşünmüyorum.geçen aylar bunla yatıp kalkıyordum.hayırlısı artık.

Kızlar merhaba ben bu ayda adet oldum.ama adetim kısa sürdü.normalde 4 gun olurum 3 gün yoğun olurdu,4.gün az az gelirdi.5.günde lekelenme seklinde olur biterdi.bu ay ki adetim pazar başladı pazartesi cok yogun oldum.salıda gün boyu tek pedle durdum ortasi kirlendi sadece ve dün aksamdan beri leke seklinde sadece.yani 1.5 gün adet oldum.belimde agri var.bide adetimden 1 gün önce baslayan bir baş ağrısı var gecmek bilmedi.cuma gününe randevu aldim nörolojiden.gidip gitmemekte kararsizim.sonucta kisada olsa regli oldum ama acaba gebelik olurmu diye tereddutteyim.başımdan mr falan cekilirse zarari olur diye.kendi kendime boşuna mi umitleniyorum ki :KK43:

Canim kesin sonuc icin beta hcg testi yaptir
canım doktora gittim.nörolojiye muayane oldum mr cekildi sonuc bekliyorum.gitmisken kadın dogumada göründum.yumurtalikarin normal rahim ici duvarinda temiz dedi.bende hala kasık ağrısı ve bas ağrısı var.idrar testi yaptım negatif.bir dahaki adeti bekliyorum artik

Buyuk ihtimal migren yada sinuzit cikacak cok yasadim bunlari maalesef. Rahim temizse sorun yok demektir

Buyuk ihtimal migren yada sinuzit cikacak cok yasadim bunlari maalesef. Rahim temizse sorun yok demektir
bende zaten sinüzitte ,migrende var.doktora da belirttim.ama ağrılarım ne migrendi nede sinüzit.gerçi şu an yok ağrım.salı günü gitcem sonuçları almaya

canım şükür bisey çıkmadi.hersey normal.sinüzit varmış.oda ortaokuldan beri var zaten.sen napıyosun nasil gidiyor
Ayni maalesef. 8 ayda bir arpa boyu yol katedemedik. Bitmek bilmeyen bir enfeksiyonum var bu ayda ilac kullandim bakalim hada ne cikacak karsimiza

Ayni maalesef. 8 ayda bir arpa boyu yol katedemedik. Bitmek bilmeyen bir enfeksiyonum var bu ayda ilac kullandim bakalim hada ne cikacak karsimiza
hayırlısıni dilemekten baska bi caremiz yok ki kuzum.sabırla bekleyeceğiz.benim arkadaşım evlendikten 15 ay sonra hamile kalmış.doktorada gitmis hic bi sorunlarida yokmus.yani bekleyecegiz.üzme kendini

Back
X