hamilemiyimmm

kafasikarisikkadin74

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
3
0
1
29
merhaba arkadaslar 2 gundur sık idrara cikma ve idrarda yanma.hissediyordum adetten temizleneli daha 10 gun oldu adet olmama 15 gun var daha bugun 2 defa sadece tuvalete çıktıgimda pembe bir leke geliyor akici deil sadece tuvalete gidince peceteye geliyo acik pembe bir renk.Ve ayni adet olacak gibi karnim ve belim agriyo ama daha 15 gun var adetime.Acaba hamile olma imkanim varmi yoksa baska bseymi beni bilgilendirirseniz sevnirim.Bu arada esimle korunmuyorz cocuk istiyoruz smdiden teşekkür ederim.

Su an olsaniz olsaniz ovulasyon doneminde olabilirsiniz ovulasyon doneminde kanama ya da lekelenme gorulebilir hamile kalma donemleri vardir o donemleri yakalamaya calisin gerisini fazla dusunmeyin bu stres iyi gelmez size allah gonlunuze gore versin

Canm yanma varsa iltihap olabilir. Bir uroloji doktoruna gidebilirsin. Hamilelik icin erken. Olsa olsa yumurtlama zamanindir. Küçük tuvaletini yaparken geliyorsa kan ve yanma yapiyorsa sistit fln olabilir. Antibiyotik kullanman gerekebilir.

Ovulasyon dönemindesin muhtemelen idrarda yanma varsa yüksek olasılık enfeksiyon da var. Değerlendir bu günleri ama yanma için mutlaka Dr. A git enfeksiyon gebe kalmaya engel bi durum

Canm yumurtlama zamnlri benim yumrtlama zamnmdada ole ack renk gelmsti cnm bu zamanlari iyi degerlendr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…