Hamilemiyimmmmmm yardımmmmm

Milkyshinee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
144
-23
16
22
Ya kızlar lütfen bana yardım edin benim ağustosun 29unda reglim bitti 11 inde tekrar oldum yani 12 gün arayla regl oldum miktarı süresi normal adetim gibiydi şu anda 5 Ekim de regl olmam gerek.hala olamadım acaba 2 hafta arayla regl olduğum için mi gecikiyo

Henüz ortalama bir ay olmamış5 ekimde olmazsınız gecikir.

Ya bu ay bu şekilde oldu 2 hafta arayla olmak falan uygulama kullanıyorum ben 5 ekimde gösteriyo hala olmayınca gebelik var zannettim

Kaç günde bir oluyorsunuz? Ben de Eylül de 3 ü ile 7 si arası oldum. 24 ile 27 si tekrar oldum. Ama sadece 4-5 gün erken geldi. Normalde 1 inde bekliyordum. 1 inde de tekrar olmadım. Döngünüzden dolayı olabilir. Ya da dün bir doktor canlı yayınında dinledim tiktokta. Bazen kilo koşulları,mevsim koşulları,stres vs derken normal karşılanıyormuş olabiliyormuş. Tabi bu 2.-3. Aylarda devam ederse mutlaka baktırın.

21 günde falan ama işte ağustosun 29 unda bitti iki hafta sonra bidaha geldi 6 gün sürer benim aynı normaldi peapep kullanıyorum uygulama 5 Ekim gösteriyo olmadım daha hamilelik şüphesi geldi aklıma

Yerleşme kanaması normal adet döngüsünde sürmez. Max 2 gün. O da kahverengi lekelenme ya da açık pembemsi bir lekelenme. Adet kanaması olmadığını anlarsınız muhakkak. Sizin kanamanız nasıl oldu?

21 günde falan ama işte ağustosun 29 unda bitti iki hafta sonra bidaha geldi 6 gün sürer benim aynı normaldi peapep kullanıyorum uygulama 5 Ekim gösteriyo olmadım daha hamilelik şüphesi geldi aklıma

Yerleşme kanaması normal adet döngüsünde sürmez. Max 2 gün. O da kahverengi lekelenme ya da açık pembemsi bir lekelenme. Adet kanaması olmadığını anlarsınız muhakkak. Sizin kanamanız nasıl oldu?
Kuzum benim normal regl gibi oldu 6 gün sürdü

Ama ben reglerimden sonra eşimle ilişki yaşadım yarı korunmalı şu anda da geciktim normal döngüm 21 22 gün ama yarın veya ondan sonra olamazsam test yapıyım diyorum şuan hiç hazır değilim gebelihe

Ama ben reglerimden sonra eşimle ilişki yaşadım yarı korunmalı şu anda da geciktim normal döngüm 21 22 gün ama yarın veya ondan sonra olamazsam test yapıyım diyorum şuan hiç hazır değilim gebelihe
Döngünüz 21-22 ise 24 ünde adetiniz başladı 29 unda bitti. 24 ünden itibaren saymaya başlayıp Eylül 11-12 ye geldiğinizde döngünüz ve olmanız gereken tarih doğru. Ben reglimi başladığı günden başlayacağı güne hesaplıyorum. Ve hep doğru çıkar. Şimdi sizinkini hesapladığımda 2 sinde regliniz gelmesi lazım gibi geldi bana. 2 gün daha bekleyin. Gelmezse test yapın bence

Adet bittikten sonra sayıyorum ben adetim bittiği günden itibaren 21 gün sonra oluyorum

Bende 6 aylık evliyim. Rabbim hayırlı zamanlarda istediğiniz zamanlarda nasip etsin. Bir arkadaşımın bir cümlesi hep aklımdadır 'Bebek sahibi olmaya psikolojik olarak hiçbir zaman hazır hissedemezsin, kucağına alana kadar demişti'

Amin kuzucum benim esim asker doğu görevindeyiz evde çok olmuyo batıya geçince planlıyoduk birbirimize destek acisindsn

Kuzum benim Rabbim sizi birbirinize bağışlasın. Hakkınızda en hayırlısı olsun

Bilemeyiiiiiiiiiiiizzzzzzz. Kan veriiiiiiiiiiiiiin. Saglik ocagi yok muuuuuuuuuuuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…