Hamilemiyimmmmmm

gardenya1108

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
164
26
18
28
Ya bişi sorucam ya her ay insan çift çizgi gorupte neden hamile olmadığı çıkar ki testlerde mı sorun var şimdi size atacağım test 2 çizgi çıkmış en baştaki gelirken kurumuş şimdi ben napayım geçen ayda aynısı oldu ama onda silikti şimdi ise öylesine yaptım sonuç bu

Eklentiler

• IMG_20230414_233534_1.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 77
Test bozuk bence bir kere daha tekrar etmeniz lazım

Fazla damlatmışsınız bence test bozulmuş gibime geldi

Canım bu iki çizgi değil ki test bozuk. Control çizgisinde bir sıkıntı yok ama test çizgisi beyaz kalmış iki kenarı kırmızı olmuş, çok eskiden bir testim böyle olmuştu bozulmuş meğerse

Canım bu iki çizgi değil ki test bozuk. Control çizgisinde bir sıkıntı yok ama test çizgisi beyaz kalmış iki kenarı kırmızı olmuş, çok eskiden bir testim böyle olmuştu bozulmuş meğerse
Resimde belli değil belki ama 2 çizgi var ama en baştaki gelirken kurumuş bu yüzden ortası boş gibi duruyor ama değil 2 çizgi var

Kesin yok diye birşey yok. Belki var ama test bozuk yarın tekrarlayın inşallah pozitif çıkar. Kaç gün geciktiniz
Sorun o zaten gevikmedim tam tersine 1 hafta erken oldum normalde 11 de olmam lazım 4 de oldum oyleisne bı yapayım dedim geçen ay testim silik pozitif kan negatifti bu ayda öylesine yaptim göğüslerim deki büyüme var sadece unutkanlık var acaba üzerine mı görüyorum

Bilmem ola bilir aslında kan verseniz çok daha iyi olur

İki görselde de test bozuk daha doğrusu fazla damlamış ve akmış. Buda zaten geçerli olmuyor. Eğer her ay gördüğünüz çift çizgi bunun gibiyse hamile olduğunuzu düşünmeyin. Hepsinde hatalı kullanıyorsunuz demek oluyor. Çift çizgi net ve temiz olması gerekiyor.

Hayır ilkkez böyle eski resimdende ekedim o geçen ayki

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-14-22-34-30-017_com.android.chrome.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 50
Ya o değil de bardağın çatalın yanında testin ne işi var ben ona takıldım.

İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

İdrari fazla damlatmissin kuruma cizgisi malesef. Direk kan ver

Benim gibi temizlik hastasi olanlarin gozunden kacmaz
Ya öyle titiz değilim ama böyle şeyler dikkatimi çeker.
Mesela mutfakta el sabunlamak filan onlarda değişik gelir. El banyoda yıkanır.

Annem de öyle titiz değildir ama tuhaf huyları vardır.
Bardak yıkadığı süngerle yemek tabağı yıkamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…