• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemmiyim

BYE11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba ben sevgilimle reglken kasım ayında sürtünme yoluyla ilişki yaşadım vajinama boşaldı hemen sildik diğer aylarda regl oldum fakat düzensin bi şekilde sizce yerleşme kanaması mı regl mi ?

Yapay zeka çıktı ona bari sorun ya
3 5 adet olunca nasıl hamile olabilirsin acaba ?

Yapay zeka çıktı ona bari sorun ya
3 5 adet olunca nasıl hamile olabilirsin acaba ?
Doğru söylüyorsun ama psikolojikmen çok tedirginim ve hamileyken regl olunduğunu duydum

Merhaba ben sevgilimle reglken kasım ayında sürtünme yoluyla ilişki yaşadım vajinama boşaldı hemen sildik diğer aylarda regl oldum fakat düzensin bi şekilde sizce yerleşme kanaması mı regl mi ?
Sence hulk gerçek olabilir mi

Test yapıp rahatlayabilirsin

Adetken sürtünme nasıl oluyor hadi oldu oraya nasıl boşaldı pis pis😩

Yok canım değilsin o zaman yalancı negatif vermez testler yalancı pozitif verir
Emin olmalı mıyım sizce psikolojikmen çok yıprandım çünkü ilişkiye girdikten 1 gün sonra reglim kesilmişti çünkü

Bu kadar korkuyorsanız şu işi yapmayın yapıyorsanız da korunun, regl olmussunuz zaten hamilelik ihtimaliniz yok

Abla doktora gidebilirsin adam vurmuyorlar

Emin olmalı mıyım sizce psikolojikmen çok yıprandım çünkü ilişkiye girdikten 1 gün sonra reglim kesilmişti çünkü
regliyken hamile kalmak biyolojik olarak mümkün değil ayrıca içine boşalmamış nasıl hamile kalındığını öğrenmeni tavsiye ederim önce arkadaşlarla açıklıyoruz ama hamilesin dememizi mi bekliyorsun

regliyken hamile kalmak biyolojik olarak mümkün değil ayrıca içine boşalmamış nasıl hamile kalındığını öğrenmeni tavsiye ederim önce arkadaşlarla açıklıyoruz ama hamilesin dememizi mi bekliyorsun
Hayır korktuğum için üsberliyorum

Back
X