Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsun ama psikolojikmen çok tedirginim ve hamileyken regl olunduğunu duydumYapay zeka çıktı ona bari sorun ya
3 5 adet olunca nasıl hamile olabilirsin acaba ?
Sence hulk gerçek olabilir miMerhaba ben sevgilimle reglken kasım ayında sürtünme yoluyla ilişki yaşadım vajinama boşaldı hemen sildik diğer aylarda regl oldum fakat düzensin bi şekilde sizce yerleşme kanaması mı regl mi ?
Test yapıp rahatlayabilirsinMerhaba ben sevgilimle reglken kasım ayında sürtünme yoluyla ilişki yaşadım vajinama boşaldı hemen sildik diğer aylarda regl oldum fakat düzensin bi şekilde sizce yerleşme kanaması mı regl mi ?
Adetken sürtünme nasıl oluyor hadi oldu oraya nasıl boşaldı pis pisMerhaba ben sevgilimle reglken kasım ayında sürtünme yoluyla ilişki yaşadım vajinama boşaldı hemen sildik diğer aylarda regl oldum fakat düzensin bi şekilde sizce yerleşme kanaması mı regl mi ?
Yaptım negatifti ama bozuktır belki diye tedirginimTest yapıp rahatlayabilirsin
10 saniye bile olmadıAdetken sürtünme nasıl oluyor hadi oldu oraya nasıl boşaldı pis pis![]()
Yok canım değilsin o zaman yalancı negatif vermez testler yalancı pozitif verirYaptım negatifti ama bozuktır belki diye tedirginim
Emin olmalı mıyım sizce psikolojikmen çok yıprandım çünkü ilişkiye girdikten 1 gün sonra reglim kesilmişti çünküYok canım değilsin o zaman yalancı negatif vermez testler yalancı pozitif verir
Yerleşme kanaması falan değildir demi ?Bu kadar korkuyorsanız şu işi yapmayın yapıyorsanız da korunun, regl olmussunuz zaten hamilelik ihtimaliniz yok
Abla doktora gidebilirsin adam vurmuyorlarMerhaba ben sevgilimle reglken kasım ayında sürtünme yoluyla ilişki yaşadım vajinama boşaldı hemen sildik diğer aylarda regl oldum fakat düzensin bi şekilde sizce yerleşme kanaması mı regl mi ?
Israrla anlatıyoruz ama anlamak istemiyorsunuz sanırımYerleşme kanaması falan değildir demi ?
regliyken hamile kalmak biyolojik olarak mümkün değil ayrıca içine boşalmamış nasıl hamile kalındığını öğrenmeni tavsiye ederim önce arkadaşlarla açıklıyoruz ama hamilesin dememizi mi bekliyorsunEmin olmalı mıyım sizce psikolojikmen çok yıprandım çünkü ilişkiye girdikten 1 gün sonra reglim kesilmişti çünkü
Hayır korktuğum için üsberliyorumregliyken hamile kalmak biyolojik olarak mümkün değil ayrıca içine boşalmamış nasıl hamile kalındığını öğrenmeni tavsiye ederim önce arkadaşlarla açıklıyoruz ama hamilesin dememizi mi bekliyorsun
Küçük bi ilçede yaşıyorumAbla doktora gidebilirsin adam vurmuyorlar
Küçük bir ilçede ilişkiye girebilirsiniz ama doktora mı gidemezsin? Güzelmiş goodKüçük bi ilçede yaşıyorum
Büyük konuşmayın bence ilişkiye girdim demedim ayrıca soru soruyorum cevap vermeyecekseniz yazmayınKüçük bir ilçede ilişkiye girebilirsiniz ama doktora mı gidemezsin? Güzelmiş good
Sanırım yazdığınızı okumuyorsunuz? Komik nxnxnxnxnxBüyük konuşmayın bence ilişkiye girdim demedim ayrıca soru soruyorum cevap vermeyecekseniz yazmayın