Bilmiyorum ben sadece 10 dakika falan uzanıyorum telefona bakıyorum öyle ev işi de valla bilmiyordum dibine kadar yapıyorum yani bence etkisi olmaz Allah verirse her türlü diyenlerdenim sanırımArkadaslar selam, iliski sonrasinda ne kadar sure sabit kalinmali ve idrara ne kdr sure sonra cikilmali. Iliski sonrasinda ev isi yapmanin dollenmeye olumsuz etkisi var midir acaba. Bilgilendirirseniz cok sevinirim
Ek olarak bence ülke bu durumdayken ertele bence çocuk işini. Doktora gitmek çok zorArkadaslar selam, iliski sonrasinda ne kadar sure sabit kalinmali ve idrara ne kdr sure sonra cikilmali. Iliski sonrasinda ev isi yapmanin dollenmeye olumsuz etkisi var midir acaba. Bilgilendirirseniz cok sevinirim
Bitebilir de en azından bi kaç ay bekleyebilirsin. Doktora cidden gidilmiyo. Sürekli ama sürekli gitmen gerekecekBu durum 1 yilda surebilir daha fazla da surebilir. Az bi zaman degil ki ama
Bu süreçte hamile kalmak mi istiyorsunuz? Her an marketteki ekmekten bile hastalik kapma riskimiz var. Doktor muayenelerine nasil gideceksiniz?Arkadaslar selam, iliski sonrasinda ne kadar sure sabit kalinmali ve idrara ne kdr sure sonra cikilmali. Iliski sonrasinda ev isi yapmanin dollenmeye olumsuz etkisi var midir acaba. Bilgilendirirseniz cok sevinirim
Olacaksa taşın basında bile oluyor mu yazdiniz kesinlikle deneyecem mi yazdınız anlayamadimOlacaksa tasin basinda bile oluyor
kesinlikle deniycem
Bu surec kolay kolay bitmez. Azalmaya baslasa bile tamamen temizlenmesi uzun surec alir. Insanlar yine her sey icin cekimser davranir. Maksimum dikkat gosteriyorum ben her konuda ama cocuk meselesini zaten otelemistim daha fazla oteleyemiycem. Onlem alinip doktora gidilebilir. Maske eldiven vs. Onlem aldiktan sonra neden virus kapalim kiBu süreçte hamile kalmak mi istiyorsunuz? Her an marketteki ekmekten bile hastalik kapma riskimiz var. Doktor muayenelerine nasil gideceksiniz?
Ben hamile kalmak için Vitabiotics'in Pregnacare Him Her Consumption diye bir takviyesi var eşimle birlikte onu kullandık. Düzenli kullandıktan 3 ay sonra hamile kaldım. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?