Hamilen kalmayi kolaylastirmak icin

Merlin00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
62
17
3
35
Arkadaslar selam, iliski sonrasinda ne kadar sure sabit kalinmali ve idrara ne kdr sure sonra cikilmali. Iliski sonrasinda ev isi yapmanin dollenmeye olumsuz etkisi var midir acaba. Bilgilendirirseniz cok sevinirim

Arkadaslar selam, iliski sonrasinda ne kadar sure sabit kalinmali ve idrara ne kdr sure sonra cikilmali. Iliski sonrasinda ev isi yapmanin dollenmeye olumsuz etkisi var midir acaba. Bilgilendirirseniz cok sevinirim
Bilmiyorum ben sadece 10 dakika falan uzanıyorum telefona bakıyorum öyle ev işi de valla bilmiyordum dibine kadar yapıyorum yani bence etkisi olmaz Allah verirse her türlü diyenlerdenim sanırım :D

Canım benim ilk denemede tuttu bunları yaptim M Merlin00

Eklentiler

• Screenshot_20200407-234617_Chrome.webp
    Screenshot_20200407-234617_Chrome.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 686
  • Screenshot_20200407-234622_Chrome.webp
    Screenshot_20200407-234622_Chrome.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 592
Stres gerçekten gebe kalamamada önemli bir faktör bence.Hamile kaldığım ay özellikle doğurgan olan günleri değerlendirmiştik biz.Ondan önceki aylarda da hep yarım saat kadar sırt üstü uzaniyodum ben ama yine de hamile kalamamistim.O ay ev işi de yaptım kasmadim hiç kendimi.Öğrendikten sonra ilk üç ay dikkatli olmak lazım ev işi konusunda

Ek olarak bence ülke bu durumdayken ertele bence çocuk işini. Doktora gitmek çok zor

Bu süreçte hamile kalmak mi istiyorsunuz? Her an marketteki ekmekten bile hastalik kapma riskimiz var. Doktor muayenelerine nasil gideceksiniz?

Vitabiotics in Pregnacare Him Her multivitaminini kullandım ben.. İçinde hem sizin hem eşiniz için 30ar tablet var. Kullanıp 2 aya hamile kalan çok duydum. Doktorum da hamileydi bana önerdiğinde, o da 2 ay kullanmış hamile kalmış 😊

Bu süreçte hamile kalmak mi istiyorsunuz? Her an marketteki ekmekten bile hastalik kapma riskimiz var. Doktor muayenelerine nasil gideceksiniz?
Bu surec kolay kolay bitmez. Azalmaya baslasa bile tamamen temizlenmesi uzun surec alir. Insanlar yine her sey icin cekimser davranir. Maksimum dikkat gosteriyorum ben her konuda ama cocuk meselesini zaten otelemistim daha fazla oteleyemiycem. Onlem alinip doktora gidilebilir. Maske eldiven vs. Onlem aldiktan sonra neden virus kapalim ki

Bence bi 10 15 dk kalmayin yeter sonra idrara gidebilirsiniz sabit kalmaniza gerek yok saga sola dönerek yatın dollenmeyi ev isinin engelleyecegini sanmiyorum

Bana doktorum bir saat yatman yeterli olur demişti. Bu arada yastık koyma olayı herkes içi gerçerli değilmiş rahimin duruşuma göre şekilleniyormuş o bama doktorum koymana gerek demişti

Ben hamile kalmak için Vitabiotics'in Pregnacare Him Her Consumption diye bir takviyesi var eşimle birlikte onu kullandık. Düzenli kullandıktan 3 ay sonra hamile kaldım. Tavsiye ederim.

Ben hamile kalmak için Vitabiotics'in Pregnacare Him Her Consumption diye bir takviyesi var eşimle birlikte onu kullandık. Düzenli kullandıktan 3 ay sonra hamile kaldım. Tavsiye ederim.

tamamen palavra ...

Back
X