Hamilenin Su Çiçeği Olan Biri Yanında Bulunması

Camellia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
200
63
123
Hanımlar Merhaba,
Cinler biraz tepemde düzgün cümle kuramazsam kusuruma bakmayın.
36 haftalık hamileyim ve çalışıyorum, eşimle birlikte kullandığımız araç çalıştığım ve hamile olduğum için bende duruyor.
Eşimin şehir dışında yaşayan ablası okulların kapanması ile bugün bulunduğumuz şehire geliyor, kendisinin ikizleri var ve ikizler su çiçeği imiş :)

Normalde iş yerim yakın olduğu için geldiklerinde karşılamaya ben gidecektim ama alası eşimi arayarak biraz geç de olsa çocukların su çiçeği olduğunu ve benim gelmemin sıkıntı olacağını belirtmiş doğal olarak.

Biz bunu sabahtan bilseydik aracı eşime bırakarak gelirdim tabiki ama artık çok geç.

Şimdi benim kafama takılan şu çocukların olduğu eve tabiki gidemeyeceğim çünkü ben su çiçeği geçirmedim, okuduğum kadarıyla da havdan soluma yoluyla bulaşan ve daha önce geçirilmediyse hamileye de %90 bulaşabilen bir hastalıkmış. Ancak şimdi eşim bizim araçla çocukları bıraktıktan sonra benim o araca binmem yine sıkıntı yaratır mı? Ya da eşimin çocuklarla aynı havayı solumuş olması ona da mikrop bulaştırır mı ve ondan da bana bulaşır mı?

Daha önce hamileliğinde bu tür birşey yaşayan varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim doktorumun uyarısında aynı havayı solumama aynı odada bulunmama ve eşyalarını kullanmama gibi şeyler söyledi. Bence eşin biraz dikkat etsin temasta bulunmasın yegenlerle.. arabayi güzel havalandirsin sen binmeden ..eve gidince kendinizi güzelce dezenfekte edin Allahın izni ile birsey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…