- Konu Sahibi 19KasimBhr
-
canım ben erdem hastanesinde doğum yaptım sezeryan 750 idi ssk ya funda hnm var çok iyi birisi tavsiye ederim
canım erdem hastanesi nerede ben fatih medikal parka gittim işte ama fiyatlar sanki biraz şişik.
Kızlar ßen birkaç hastane araştırdım kontrollerimi nerde yaptırıyorsam orada doĞum yapmak için ince eleyip sık dokuyorum ama fiyatlar kafamı karıştırdı.Hastanelerdeki doĞum, muayene v.s. fiyatları neden bukadar oynak?
ßenim bugün gittiğim hastanede sskLı olarak 60ytl muayene normal doğum 1000 sezeryan 1750 ..
ßu Konudaki yorumlarınızı bekliyorum
canım ben eşimin ailesine yakın olduğu için demet tıp merkezine gidiyorum başından beri doktorumdan memnunum normal dogum 250 sezeryan 500 demişlerdi tabi fiyat başından beri gelenlere indirimli sırnaşık şeykızlar ankaradaki hastanelerden haberi olan var mı?fiyatlar ne alemde..
sema hastanesınde 2250normal 2500de sezeryandi.. burada olacaktım ama memlekette dogum yaptım ...iyikide orda yapmışım.. ilgi alaka hızmet muhtesemdi ve özel hastane olmasına ragmen fark sadece 250 mıo aldılar.... 4 gun yattım hastanede bebek bakımıda dahıldı... buradakı özel hastaneler uçmus yaa... üstelık paranla rezıl oluyorsun..
bende madıkal parka gıdıcem cumöa gunu randevu alım ama fıyatlar nedır bılmıyorum sanırım sezeryan 3000ytl
sema hastanesinde şuanda özel sigortan var ise 3565 YTL canım
ASM ise, 3080 benim doktorum ASM de
kızlar ankaradaki hastanelerden haberi olan var mı?fiyatlar ne alemde..
Canım günaydınn hanqi medikale gideceksin ben fatihe gittim dün?
canım ben bahcelıevler ıcın randevu aldım cuma gunu gıdıcem
ılk basta beylıkduzu acıbademe gıttım hıc memnun kalmadım dr dan ılgılenmedı
sımdı burayı sectım daha dogrusu arkadaslar onerdı secıl hanıma gıdıcem bakalım ınsalah hayırlı olur sen memnun kaldınmı canım fatıhten
orda nekadar ucretCADIARZU
Ben fatihe gidiyorum..Normal 1000 YTL sezeryan 1750ytl..Hangi doktora gidiyorsunuz?Benim doktorum Esra Çebi tavsiye ederim. Başka hastanelere göre bu fiyatlar iyi yine. Tabiiki daha pahalısı ve daha ucuzuda var ama muamele ve hizmette ona göre..
canım merhaba benimde doktorum asm'de şu anda 8 hafta içindeyim 2 haftasonra kontrol var sen 20 ci haftaya kadar hangi testler yapıldı ve fiyatları neydi bilgi verebilirmisin canım çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?