- Konu Sahibi 19KasimBhr
-
canım fatih medikale 3ay önce gittim kürtaj için çok memnun kaldım personel doktor çOk iyiydi benim doktorum leyla ercan ayrıca ben kürtaj için ameliyathanede beklerken 2 normal doğum gerçekleşti düşün artık yan odada ve inanır mısın ikiside 1 er saatte doğum yaptı ebe de çok tatlı biriydi inşallah benim hamişLiğimde sorun oLmaz ve doĞum zamanı o ebe oLur.:dance:
arkadaşlar aldığım fiyatları sizlerle paylaşmak istedim. Tabi bu fiyatlar 2008de değişebilir diye düşünmekde fayda var.
'''''''''Bunlar SSK indirimli fiyatlardır.
Avrupa yakasında medikal park Bahçelievler:
Normal doğum: 1000 ytl+500 epidural istenirse
Sezeryan: 1750
Anadolu yakasında Hisar inter.Hospital:
Normal doğum 2250 ytl+600 epidural
Sezeryan :2850 ytl
Medipol:
Normal: 1250+550 epidural
sezeryan:2250+350 epidural
Bu Hastanelerde doğum yapan var mı? Bu hastanelerde kadın doğum uzmanı tavsiye edeceğiniz kim? Memnun kalan-kalmayan bilgi verirse sevinirim.
Üsküdarda özel hastanede kontrollerimi yaptırıyorum. SSK'lı 40 lira ödüyorum. Ama doğum için Bursa Zübeyde Hanım hastanesini düşünüyorum. Özel hastanelere bu kadar para vermeye hiç niyetim yok.
kızlar bu fiyatlar ne ya bende özele hastanede dogum yapacagım normalde sezeryanda bedava emekli sandgım
tamam da canım eğer dr değilde sen sezeryan istersen eminim fark ödüyorsundur özel hastanenin adı nedir?ssk ile anlaşmaları varmıymışkızlar bu fiyatlar ne ya bende özele hastanede dogum yapacagım normalde sezeryanda bedava emekli sandgım
üsküdar da hangi hastane
Özel Anadolu Hastanesi Nurcan hn benim doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?