Hamiler ltfen bakn..Hastanelerdeki doum fiyatLar?

anladım canım banada tavsıye ettıklerı ıcın gıdıcem
ne guzel 1 saatte dogum yapmıslar darısı bızım basımıza ınsallah:1hug:

bende 1 ay once erdem hastanesınde bağkurlu normal doğum yaptım 400 ytl odedık.sezeryan 750 ıdı.temız guzel hastane tavsıye ederım.

Evet canım yanyana doktorlarımız...:))Benim durum biraz karışık.Biz yurtdışındaydık buraya dönüş yaptık ben ancak doktora ilk 14 haftalık gittim.Bende hastane ve doktordan cok memnunum.Bide benim arkadaşlarım orada çalışıyor onun için içim çok rahat..Allah kısmet ederse perşembe günü randevum var yine..Sen ne zaman gideceksin baharcım?

ya yazıları okuyunca çok şaşırdım..ne kadar yüksek rakamlar varmış hastanelerde... benim batı bahat'da 300 ytl ssk'lı epidurala kesin karar verirsem tabi...

arkadaşlar aldığım fiyatları sizlerle paylaşmak istedim. Tabi bu fiyatlar 2008de değişebilir diye düşünmekde fayda var.
'''''''''Bunlar SSK indirimli fiyatlardır.

Avrupa yakasında medikal park Bahçelievler:
Normal doğum: 1000 ytl+500 epidural istenirse
Sezeryan: 1750

Anadolu yakasında Hisar inter.Hospital:
Normal doğum 2250 ytl+600 epidural
Sezeryan :2850 ytl

Medipol:
Normal: 1250+550 epidural
sezeryan:2250+350 epidural

Bu Hastanelerde doğum yapan var mı? Bu hastanelerde kadın doğum uzmanı tavsiye edeceğiniz kim? Memnun kalan-kalmayan bilgi verirse sevinirim.

kızlar bu fiyatlar ne ya bende özele hastanede dogum yapacagım normalde sezeryanda bedava emekli sandgım

Üsküdarda özel hastanede kontrollerimi yaptırıyorum. SSK'lı 40 lira ödüyorum. Ama doğum için Bursa Zübeyde Hanım hastanesini düşünüyorum. Özel hastanelere bu kadar para vermeye hiç niyetim yok.

merhaba ben bahçelievler medical parkta doğum yaptım epiduralle normal doğum yaptım dr seçil hm çok memnunum benim yaptığımda muaynesi falan uyugundu şimdi biraz pahalanmış dr çok anlayışlı güler yüzlü ben çok memnun kaldım

ben güneşli medicne gidiyorum orda fıyatlar normal 700 sezeryan 900 bence cok uygun ve cok temız bı hastane drumdanda cok memnunum

Üsküdarda özel hastanede kontrollerimi yaptırıyorum. SSK'lı 40 lira ödüyorum. Ama doğum için Bursa Zübeyde Hanım hastanesini düşünüyorum. Özel hastanelere bu kadar para vermeye hiç niyetim yok.

üsküdar da hangi hastane

Özel Anadolu Hastanesi Nurcan hn benim doktorum

herkesin bütçesine göre bir ye var sonuçta. Önemli olan doktorun tecrübesi, personelin biligili olması ve hastanenin temiz olması tabiki.
medipol veya hisarda doğum yapan yok mu?

Kızlar selam
6 aylık hamileyim ve bi oğluşumuz olcak , hastane araştırmaya başladık doktorum var lakın yeni özelleştridikleri için çok pahalı olmaya başladı , bu fiyatlar 2007 nin fiyatları yeni fiyatlardan bilgisi olan varmı acaba? Varsa ve bilgi verirseniz çok memnun olurum..

artık yeni yönetmeliğe göre hastanelerin SGK ile anlaşmaları bittiği için bu fiyatlar böyle uçtu. Benim doktorum 2200 normal doğum, 2500 sezaryenle doğum dedi, bugün konuştum daha.

ay arkadaslar Allah saglikli dogum nasip etsin yalniz fiyatlari duyunca sasirdim durumu olmayanlar bu kadar parayi nasil oduyor, ben norvecte dogdum buyudum suanda fransada yasiyorum eger bi gun benimde bebisim olursa norvecte dogum yapmayi dusunuyordum hem bedava hemde 4375euro dogum parasi veriyorlar ondan faydalanmak icin tabii bu 2004 rakami simdi sizlerin dogum yapabilmek icin bu kadar para yatirmak zorunda kaldiginizi okuyunca sasirdim dogumun parali oldugunu biliyordum ama fiyatlarin bu kadar ucmus olabilecegini bilmiyordum Allah yardimciniz olsun insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza

selam kızlar bir fiyatta benden
eltim geçen hafta salı günü istanbul Erdem hastanesinde normal doğum yaptı
ssk karneniz varsa normal doğum 400 ytl sezeryan (gerekliyse) 750 ytl
sezeryanlık bir durum yokda isteğe bağlı sezeryan istenirse 1000 ytl
hastane çok temiz, ilgi alaka çok iyi
tavsiye ediyorum

ben de dün Avrupa Florence Nightingale hastanesini aradım. SSK'lı fiyatlar: normal dogum (1 gece yatis)=1000 YTL epidural istenirse +500 YTL, Sezaryen (2 gece yatış)= 1500 YTL epidural farkı yokmuş. Bilginize,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…