hamileye iş

Merhaba herkese, hamileyim ve eşim askerde, parasal sıkıntılar çekmek üzereyim. Çalışmak istiyorum, ancak tereddütlerim var, daha karnım şişmedi, hamileleri işe alırlar mı? ne yapabilirim?
İşi aradığın müddetçe eninde sonunda bulursun fakat hamileliğinden dolayı masa başı iş bulsan fazla oturmaktan elin ayağın şişer ayakta çalışsan belin bacakların şişer yani işin zor yarım günlük iş bak

İngilizceniz falan iyiyse kısa süreli işler çok rahat bulursunuz
Hatta ingilizce öğretseniz bile saat başı iyi para alırsınız, çevirmenlikler de keza öyle
Allah yardım edecektir

Bence dürüst davranmayın yeterki bi iş sözleşmesi imzalamayın yeter.
9 haftalıksınız.
sgk gıttınızmı hıc muayneye olmadı hamıle kaldıgını sonradan ogrenmıs olursunuz hem dogum parasını hakedersınız hemde 4-5 ay para kazanırsınız sonrada ya ıstıfa edersınız ya da ısten cıkarırlar sızı

Bunu bi yere daha yazmistim dejavu yasiyorum suan :)
Tutunculere sigara sarabilirsiniz, paket basina para veriyorlar az gibi geliyor ama birikince ciddi para yapiyor

o nasıl bir işmiş hiç duymadım , aslında ben mi yapsam onu :)

Bunu bi yere daha yazmistim dejavu yasiyorum suan :)
Tutunculere sigara sarabilirsiniz, paket basina para veriyorlar az gibi geliyor ama birikince ciddi para yapiyor
aa ben yıllarca tütün sardım, içtim. ama işi aklıma hiç gelmemişti, hala da bildiğim bir sürü tütüncü var. çok teşekkür ederim bi öğreneyimmm:))

Istanbul gibi biyerde gelir olmadan cok zor.
kirasi suyu elektrigi telefonu gazi var.
bunlari nasil hallediyosun.bide hamilesin.
ayak isi bulsan bile cok zorlanirsin ne belin kalir ne bacagin oturdugun yerden yapabilecegin isler bul.cok zorlanmassan dogum gunune kadar bile calisirsin.

Istanbul gibi biyerde gelir olmadan cok zor.
kirasi suyu elektrigi telefonu gazi var.
bunlari nasil hallediyosun.bide hamilesin.
ayak isi bulsan bile cok zorlanirsin ne belin kalir ne bacagin oturdugun yerden yapabilecegin isler bul.cok zorlanmassan dogum gunune kadar bile calisirsin.
haklısın öyle, buralarda geçinmek zor, benim son kararım evimin iki odasını kiraya vermek (biri zaten dolu şu an, diğer odayı da dün hazırladım.), iş olarak da yayınevleriyle ve tütüncülerle görüşmek:)

haklısın öyle, buralarda geçinmek zor, benim son kararım evimin iki odasını kiraya vermek (biri zaten dolu şu an, diğer odayı da dün hazırladım.), iş olarak da yayınevleriyle ve tütüncülerle görüşmek:)
konuyla ilgisi yok ama bu oda kiralama işini merak ediyorum, ilk odayı ne kadara kiraya verdiniz, öğrenciye mi, ve 2017 hazirana kadar mı durcak, ikinci odayı da mı aynı fiyata kiraya verceksiniz?

Merhaba herkese, hamileyim ve eşim askerde, parasal sıkıntılar çekmek üzereyim. Çalışmak istiyorum, ancak tereddütlerim var, daha karnım şişmedi, hamileleri işe alırlar mı? ne yapabilirim?
alırlar neden almasınlar ama hamıleyım dersenız maksımum 6 ay sonra ısten ayrılacagınız için sizinle bir iş akdine başlamak istemeyebilirler, kendinizi çok yormayacak düzenli çalışma saati olan bir işe girip 37+0 olana kadar çalışabilirsiniz hem 6 ay çalışmış olursanız tüm sosyal haklarınızdan faydalanmıs olursunuz..

konuyla ilgisi yok ama bu oda kiralama işini merak ediyorum, ilk odayı ne kadara kiraya verdiniz, öğrenciye mi, ve 2017 hazirana kadar mı durcak, ikinci odayı da mı aynı fiyata kiraya verceksiniz?
oda kiralama işi tamamen semtle alakalı.. ben istanbulda beyoğlunda oturuyorum, ve görece uygun bir fiyata 3+1 kiralık daire bulmuştuk eşimle. burada yabancı öğrencilere, veya kadınlara, kızlara veriyorum odaları. 900 liraya kadar çıkabiliyor oda kiraları bu civarda faturalar dahil. ilk odayı bir arkadaşıma verdim, yardıma da ihtiyacı vardı, 400den verdim. ikinci odayı daha pahalıya vereceğim. (oda daha geniş vs.) ne zamana kadar kalacaklarını anlaşıyoruz.

Beyoğlunda oturuyorsanız airbnb veya craiglist'e ilan verin birçok turist kısa süreli de olsa gelir kalır size de hatırı sayılacak bir gelir olur

o nasıl bir işmiş hiç duymadım , aslında ben mi yapsam onu :)
Tutunculer satiyor ya 20li posetlerde sigara, onlari sardirmak icin insan ariyorlar genelde ev hanimlari yapiyor. Malzemeler onlardan bi sayi veriyorlar ona gore sariyorsun guzel is bos vaktim olsa ben de dusunuyorum :)

Beyoğlunda oturuyorsanız airbnb veya craiglist'e ilan verin birçok turist kısa süreli de olsa gelir kalır size de hatırı sayılacak bir gelir olur
evet ben de oralara vereceğim zaten. bi ikinci el yatak falan çözdükten sonra fotoğraflayıp koyacağım. cihangirle fındıklı arasında bir yerdeyim. yapan arkadaşlarım kirasını bile çıkarıyorlar ama o kadar pahalıya vermeyi de düşünmüyorum. teşekkür ederim:)

iş arıyorsanız evinizde yapabileceğiniz iş konusunda yardımcı olabilirim mesaj atın

Back
X