maşallh ne güzelll :)))
4. tüp bebkmiydi
lALLAH nasip edince her şey oluyor dmekki
Evet canim bu dördüncüydü :) Allahima binlerce sükkürler olsun...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallh ne güzelll :)))
4. tüp bebkmiydi
lALLAH nasip edince her şey oluyor dmekki
cok tesekkurler canim...
Esim yanimdaydi canim sonucu telefonla ögrendik...
Ben sevincten aglamaya baslayinca esimde aglamaya basladi sarildik birbirimize bol bol agladik sevincten![]()
Aminnn canim...duygu dolu anlar Rabbim herkese nasip etsin Allah sevincinizi daim eylesin
Amin Allh isteyen herkeze nasip etsin...Alllah kucağına almayı nasip etsin
Amin canim, cok sagol, Allhim tez zamanda sizlerede nasip etsin...Tebriklerrr ne kadar guzelistemek çook onemli işte.... herşeyin başı da sabır siz ve sizin gibi mücadeleci tevekkül sahibi anne adayları biz isteyenlere de güç veriyor paylaştıgın için teşekkürler biizmle ....Allah sağlıcakla kucagına da almanı nasip etsin...
![]()
tebrikler gözünüz aydın olsun o duyguyu çok iyi bilirim yıllarca bekle sonra biranda geliversin yavrun ne mutlu size Allahım sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayıda nasip etsin inş....
Hep buraya hamile oldugumu yazmak istemistim!
Ve en sonunda bende hamileyim...
Herseyin basi sabirmis...
2asilama 4 de tüp bebek...
Ama onca aci onca stress sanki hic yasanmamis gibi hepsi silindi gitti benligimden...
Hayatima bugünden itibaren yeniden basliyorum bugün benim ikinci dogum günüm...
Degerim 603
Alllahima binlerce sükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin....![]()
Amin... Canim... Cok tesekkurler...
Gözünaydın arkadaşım.. Allah kolay bir hamilelik dönemi ve bir avazda sıkıntısız bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebğini. Allah olmayanlara d, bu duyguyu tatmak isteyenlere de tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin etsin inş. bu cuma gününün suyu yüzü hürmetine (amin)
Cok tesekkurler canim...hayırlı uğurlu olsun
Allah tamamına erdirsin inşallah
Canim benim 5.günden itibaren agrim oldu sanki adet olacakmisim gibi bide bende gel son günlerde tamamen geri gelmeye baslamisti ama lekelenme falan olmadi sen istersen bir ara sor doktoruna tedbiri elden birakmamak lazim... Insallah tutunma lekesidir canim...kızlar günaydın size birşey sorucam ben sabahları crinone jel kullanıyorum hep normaldi çok az geri geliyordu fazla gelmiyordu bugün çooook koyu kahverengi olarak geri geldi ve korktum ne yapmalıyım sizce dr. arıymmı yardım edin bana iki tane blastosist transferi yapıldı buün 6. günüm...
Cok sagol canim, Allahim senin yavrunudu sag salim kucagina almayi nasip etsin, Allahim iseyen herkeze versin...gozun aydin canim sevincini anliyorm içindeki anlatilmaz duyguyu yasayan bilir ,bende suan hamileyim,Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.![]()
Seninde gözün aydin canim Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin...Merhaba arkadaslar bende dün hamile oldugumu ögrendim cok mutluyum uzun bekleyislerden büyük acilardan sonra Allah ima sükürle rolsun ki yüzümüz güldü. Burdan tüm anne adaylarina Allah sag saglim bebeklerini kucaklarina almalarini nasip etsin. Olmayanlara da Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah..
Cok sagol canim...tebrikler o güzel haberi sonunda sende aldın umarım bizede almak düşer bir gün o haberi
Seninde gözün aydin canim Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin...
Hep buraya hamile oldugumu yazmak istemistim!
Ve en sonunda bende hamileyim...
Herseyin basi sabirmis...
2asilama 4 de tüp bebek...
Ama onca aci onca stress sanki hic yasanmamis gibi hepsi silindi gitti benligimden...
Hayatima bugünden itibaren yeniden basliyorum bugün benim ikinci dogum günüm...
Degerim 603
Alllahima binlerce sükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin....![]()
canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşım.Rabbim çektiğin sıkıntıların ve sabrının mükafatını vermiş ne güzel.sağlıkla kucağına alır,güzel günlerde büyütürsün inşallah. benim 2.denemem 6 ekim test günüm,dualarını eksik etme nolur.Allah isteyen herkese-hepimize nasib etsin hayırlısıyla.