Hamıleyııııım !!!

Allah:nazar: hepinizin:emir_bebek: bebişlerini :nazar:korusun:emir_bebek: hepiniz inşallah saglıkla alacaksınız kucagınıza bebişlerini darısı tüm isteyenlere... (Amin)

rabbim sizi korusun.....çok emek vermişsin inan maddi manevi sonunda mükafatı gelmiş.....
sağlıkla sıhhatle bi gebelik geçirmen dileğiyleee.....

allahım sağ salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
mevlam bu yoldaki kimsenin kucağını boş bırakmasın
bizede dua et olur mu?:nazar:
:emir_bebek:

allah yavrunuzu yada yavrularınızız korusun inş. ve kucagınıza aldıgınız günleride göstersin ve bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin sorun neydi sizde acaba

Aminnn canim... Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah...

ikimizde de vardi sorun... benim yumurta kalitesi yeterli degildi, esimde de azosperm vardi...

Son düzenleme:
Hep buraya hamile oldugumu yazmak istemistim!
Ve en sonunda bende hamileyim...
Herseyin basi sabirmis...
2asilama 4 de tüp bebek...
Ama onca aci onca stress sanki hic yasanmamis gibi hepsi silindi gitti benligimden...
Hayatima bugünden itibaren yeniden basliyorum bugün benim ikinci dogum günüm...
Degerim 603:nazar:
Alllahima binlerce sükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin....:emir_bebek:

çok sevindim canım ya, hayırlı olsun allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bana ve isteyen herkese de nasip etsin.ben de cesaret edebilsem tüp bebek yaptırmaya keşke:(

çok sevindim canım ya, hayırlı olsun allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bana ve isteyen herkese de nasip etsin.ben de cesaret edebilsem tüp bebek yaptırmaya keşke:(

Cok sagol canim ya...
Allahim sanada isteyen herkezede nasip etsin...
Bence cesaret etmelisin canim mevlam dermansiz dert vermesin kimseye...
Binlerce sükkürler olsunki tedaviyle hamile kalabiliyoruz yada kalma sansimiz var...

Cok sagol canim ya...
Allahim sanada isteyen herkezede nasip etsin...
Bence cesaret etmelisin canim mevlam dermansiz dert vermesin kimseye...
Binlerce sükkürler olsunki tedaviyle hamile kalabiliyoruz yada kalma sansimiz var...

eğer vaktin varsa tüp bebek aşamalarından işlemlerinden bahsedebilirmisin.bu konuda hiç bir fikrim yok.çok zorlu bir süreçmi ve bir deneme maliyeti ne?çok merak ediyorrum.

canımm gözünüz aydın olsunn..
Allah sağ sali kucağına almayı nasip etsin..
tebrikler...

eğer vaktin varsa tüp bebek aşamalarından işlemlerinden bahsedebilirmisin.bu konuda hiç bir fikrim yok.çok zorlu bir süreçmi ve bir deneme maliyeti ne?çok merak ediyorrum.

canim önce sorunun kimde ve ne oldugu saptaniyor bazi kan testleri rahim ve tüplerin filmi, sperm kalitesi falan arastiriliyor,sorun saptandiktan sonra tüp bebek asamasina geciliyor...
Ister istemez zorlu bi sürec ama sonundaki mükkafati bilince insan dayaniyo katlaniyo...

Canim ben tedavilerimi yurt disinda oldum.
Ama arastirmalarima göre tabi klinige ve tedaviye göre degisiyor 3bin le 7bin tl arasi degisiyor fiyatlar.
Ama söylede birsey var bir tedaviden sonra embriyo dondurtma sansin oluyor buda eger tekrarlaman gerekirse hem maliyeti düsürüyor hemde manevi olarak daha az yoruyor...
Allahim bu yola cikmis ve cikacak olan herkeze sabir versin...

canim önce sorunun kimde ve ne oldugu saptaniyor bazi kan testleri rahim ve tüplerin filmi, sperm kalitesi falan arastiriliyor,sorun saptandiktan sonra tüp bebek asamasina geciliyor...
Ister istemez zorlu bi sürec ama sonundaki mükkafati bilince insan dayaniyo katlaniyo...

Canim ben tedavilerimi yurt disinda oldum.
Ama arastirmalarima göre tabi klinige ve tedaviye göre degisiyor 3bin le 7bin tl arasi degisiyor fiyatlar.
Ama söylede birsey var bir tedaviden sonra embriyo dondurtma sansin oluyor buda eger tekrarlaman gerekirse hem maliyeti düsürüyor hemde manevi olarak daha az yoruyor...
Allahim bu yola cikmis ve cikacak olan herkeze sabir versin...

canımmm çoookkk teşekkür ederim bilgiler için.önümüzdeki birkaç ay içinde biz de başlıcaz inşallah.hepimiz hakında hayırlısı olsun..............

canım_ca gözün aydın canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...bizede umut oluyosun benimde 3. tüpbebek denemem ve bu kez iki tane blastosist transfer yapıldı inşallah benim bebişlerimde seninkiler gibi tutunurlar bana ve herkezinkiler tabiiiiii.....

Hep buraya hamile oldugumu yazmak istemistim!
Ve en sonunda bende hamileyim...
Herseyin basi sabirmis...
2asilama 4 de tüp bebek...
Ama onca aci onca stress sanki hic yasanmamis gibi hepsi silindi gitti benligimden...
Hayatima bugünden itibaren yeniden basliyorum bugün benim ikinci dogum günüm...
Degerim 603:nazar:
Alllahima binlerce sükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin....:emir_bebek:

canım benim çok tebrik ederimm. sağ salim kucağına alırsın inşallah... çok sıkıntılar çekmişin sende ama güzel haberi alınca herşeyi unutuyor insann değilmi hepsi geride kalıyor... artık hamilesin ve bunun tadını çıkar bence...Rabbim sabırla bekleyen hepimize bu duyguyu nasip etsin. :49::nazar:

canımmm çoookkk teşekkür ederim bilgiler için.önümüzdeki birkaç ay içinde biz de başlıcaz inşallah.hepimiz hakında hayırlısı olsun..............
¨

Allahim gönlüne göre versin canim...

canım_ca gözün aydın canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...bizede umut oluyosun benimde 3. tüpbebek denemem ve bu kez iki tane blastosist transfer yapıldı inşallah benim bebişlerimde seninkiler gibi tutunurlar bana ve herkezinkiler tabiiiiii.....

Aminn canim...Allahim isteyen herkeze nasip etsin , insallah bebislerin seninledirler sana symsyky tutunurlar...:nazar:

Son düzenleme:
canım benim çok tebrik ederimm. sağ salim kucağına alırsın inşallah... çok sıkıntılar çekmişin sende ama güzel haberi alınca herşeyi unutuyor insann değilmi hepsi geride kalıyor... artık hamilesin ve bunun tadını çıkar bence...Rabbim sabırla bekleyen hepimize bu duyguyu nasip etsin. :49::nazar:

Cok sagol canim darisi isteyen herkezin basina :nazar:

maşallh ne güzelll :)))
4. tüp bebkmiydi
lALLAH nasip edince her şey oluyor dmekki

Back
X