Hamileyiiiiimmmm!!

scarlett_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
123
0
0
Bursa
Kızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim!

Ya
klaşık 3 aydır adet olmuyorum ancak pko'larım vardı ve ilacı bırakmıştım (diane 35)

Ve ben bugün rutin kontrollerim sırasında kan testimden hamile olduğumu öğrendim

28 Eylülde anne oluyorummm

benim doğum günüm de:))) terazi burcu olacak tebrik ederim şimdiden Allah analı babalı büyütsün

canım bnm allah tamamına erdırsn allah sag salım kucagınada almayıda nasıp etsın cok sevındım senın adına

ayy canım süper ya..bugün öğreniyorsun hamile olduğunu ve 15 haftalıksın...biraz daha beklesen cinsiyeti de öğrenmiş olurdun
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

çok sevnçli bi haber ve çok sevindm ve bende tedavi göruyrm darısı bana
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSN
ALLAHIMhayırlı bir ömür büyümeyi nasip etsin

Son düzenleme:
Kızlar çook telaşlıyım doğuma nerdeyse 6 ay kaldı ve ben kısır olduğumu bile düşünürken meleğim bana bi süpriz yaptı ve ben hiç farkında olmadım

aah elim ayağım birbirine dolandı önce kime haber verilir hangi kitaplar okunur cinsiyet ne zaman öğrenilir ?

hemen sorayım adını ne koycaksınız diye:d

henüz çok yeni, hiç planlamadığımız bir şekilde gelişti henüz eşimin haberi yook

ayy canım süper ya..bugün öğreniyorsun hamile olduğunu ve 15 haftalıksın...biraz daha beklesen cinsiyeti de öğrenmiş olurdun
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

amin canım benim allah senin de sağsalim bebeğini eline versin inş :))

çok sevnçli bi haber ve çok sevindm ve bende tedavi göruyrm darısı bana
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSN
ALLAHIMhayırlı bş ömür büyümeyi nasip etsin

çok sağol canım umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sen de

hayırlı olsun :) rabbim sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşşş

canim hayirli olsun bebisiniz :)

hemen hemen ayni gunlerde bekliyoruz kuzucuklarimizi bu arada

hayırlı uğurlu olsun cnm.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.HEmen hemen aynı dönemiz..

tebrik ederim canım sağlıkla büyütmeni dilerim evlenir evlenmez rabbim banada nasip etsin inşallahhhhh :)

hayırlı olsun canımm çok sevindim..
inşlh bizlerde senin gibi başlıklar açar mutluluğumuzu paylaşırız..
bu arada sormadan edemicem uyguladığın kür v.s. varmıydı canım

ay ne güzel kaygısız,endişesiz 15.haftada öğrenmişsin,süper:) hemen gittin kalp atışlarını duydun,bi de cinsiyeti öğrenseydin ne şok olurdu haa

kendim in olmuş kadar sevindim Rabbim kimseye bebek aratmasın inşallah

sağlıcakla doğar meleğin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…