- 28 Nisan 2020
- 48
- 18
- 18
- 29
- Konu Sahibi Hemsireniz01
-
Pozitif görünüyor canım ama en sağlıklı olanı sabah ilk idrar ile yapmanGözlerime inanamayıp testin içini açtım adetime 3 gün var böyle bu kadar mı silik çıkar hamile olduğunuzdaaa ilk idrarla yapmadım akşam yaptım ve ilk 2 dk içinde böyle çıktı
Eki Görüntüle 3090354
Bu test yanılmış olamazmı çünkü çok belirsiz tamam 2 dk içinde çıktı ama yinede çok belirsiz değil mipozitif
Bende adetimden 1 hafta önce test yaptigimda böyleydi hatta daha belirsizdi aradan 2 gün gecti yaptim seninki gibi cikti 1 gün sonra tekrar yaptim yine ayni çıktı. Şuan 16 haftalik hamileyim. Bence sende hamilesin 2 gün sonra tekrarla ve kan ver kesin sonuc alirsinGözlerime inanamayıp testin içini açtım adetime 3 gün var böyle bu kadar mı silik çıkar hamile olduğunuzdaaa ilk idrarla yapmadım akşam yaptım ve ilk 2 dk içinde böyle çıktı
Eki Görüntüle 3090354
Ben testin içini açtım bakın mesela bu fotolarda çok belirsizdi ama görünüyor yinede ben bugune kadar erken gebelik testi yaptığımda hiç böyle silik görmedim hep bembeyaz çıkardı seninde tam olarak böylemiydiiBende adetimden 1 hafta önce test yaptigimda böyleydi hatta daha belirsizdi aradan 2 gün gecti yaptim seninki gibi cikti 1 gün sonra tekrar yaptim yine ayni çıktı. Şuan 16 haftalik hamileyim. Bence sende hamilesin 2 gün sonra tekrarla ve kan ver kesin sonuc alirsin
adetinize 3 gun varmis silik olmasi normal adet gununuz gelince tekrar yapin isterseniz o zaman daha koyu cikar gebelik varsa ama bence pozitif benim hamileligimde de boyle silik cikmisti ilk bastaBu test yanılmış olamazmı çünkü çok belirsiz tamam 2 dk içinde çıktı ama yinede çok belirsiz değil mi
Evet böyleydi bende icini açıp bakardim sürekli testi tekrarlardım hayal mı gorüyorum derdim bana mı cift cizgi görünüyor derdim benimki seninkinden belirsizdiBen testin içini açtım bakın mesela bu fotolarda çok belirsizdi ama görünüyor yinede ben bugune kadar erken gebelik testi yaptığımda hiç böyle silik görmedim hep bembeyaz çıkardı seninde tam olarak böylemiydii
Pozitif sanki. Acilen kan verin en azından içiniz rahat ederGözlerime inanamayıp testin içini açtım adetime 3 gün var böyle bu kadar mı silik çıkar hamile olduğunuzdaaa ilk idrarla yapmadım akşam yaptım ve ilk 2 dk içinde böyle çıktı
Eki Görüntüle 3090354
Canim catlatma ignesinin 14. Günü kesin sonuc verir. İgnenin etkisi gecmemistir o yuzden pozitiftir.Eki Görüntüle 3090376
Kızlar bana da bakarmısınız yaçatlatma iğnesi 10 gün , iğne olduğum günü saymadım en üstteki bu sabah alttaki ikisi dün akşam
Pembe olan erken gebelik
Bu benım ikinci de gecen 11 de yapmıştım hiç cıkmaıstı bakalım hayırlısı öyle yapım ben o zaman tekrardan ama erken gebelık de de cıkmıs o benı biraz şaşırttıCanim catlatma ignesinin 14. Günü kesin sonuc verir. İgnenin etkisi gecmemistir o yuzden pozitiftir.
Geçen ay 12. Gnde benimde silik cikmisti 3 gn sonra adet oldm canim. En iyi sonuc 14. Gn veriyormusBu benım ikinci de gecen 11 de yapmıştım hiç cıkmaıstı bakalım hayırlısı öyle yapım ben o zaman tekrardan ama erken gebelık de de cıkmıs o benı biraz şaşırttı
Herkesın farklı demek ki 11 günde hiç cıkmadı ve 17 ci günde adet olmustumGeçen ay 12. Gnde benimde silik cikmisti 3 gn sonra adet oldm canim. En iyi sonuc 14. Gn veriyormus
Canım bende bugün tes yaptım erken gebelik testi ve çizgi belirsiz çok dikkatli bakman gerek hayalimsi acaba hamilemiyim yarın kan testine gidicem 20 gün falan adetim geçti net değil sence varmıBende adetimden 1 hafta önce test yaptigimda böyleydi hatta daha belirsizdi aradan 2 gün gecti yaptim seninki gibi cikti 1 gün sonra tekrar yaptim yine ayni çıktı. Şuan 16 haftalik hamileyim. Bence sende hamilesin 2 gün sonra tekrarla ve kan ver kesin sonuc alirsin
Canım bende bugün tes yaptım erken gebelik testi ve çizgi belirsiz çok dikkatli bakman gerek hayalimsi acaba hamilemiyim yarın kan testine gidicem 20 gün falan adetim geçti net değil sence varmiBende adetimden 1 hafta önce test yaptigimda böyleydi hatta daha belirsizdi aradan 2 gün gecti yaptim seninki gibi cikti 1 gün sonra tekrar yaptim yine ayni çıktı. Şuan 16 haftalik hamileyim. Bence sende hamilesin 2 gün sonra tekrarla ve kan ver kesin sonuc alirsin
Yani gördüm sankiBöyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?