Hamileyiiiim yaaa bir bakın noooooluuur

Canım beli değil eşim geldi ben gördüm eşime gösterdim ilk testi yaptığımda bakmadım net sonradan farketim yarın sabah gidicem nolur dua edin rabbim kimsenin kucağını boş birakmsın

Canım bende bugün tes yaptım erken gebelik testi ve çizgi belirsiz çok dikkatli bakman gerek hayalimsi acaba hamilemiyim yarın kan testine gidicem 20 gün falan adetim geçti net değil sence varmı
Kan testi sonucunu yaz lütfen

Canım bende bugün tes yaptım erken gebelik testi ve çizgi belirsiz çok dikkatli bakman gerek hayalimsi acaba hamilemiyim yarın kan testine gidicem 20 gün falan adetim geçti net değil sence varmi
Yorumunuzu yeni gordum 20 gün gecikmiş testin daha belirgin olmasi gerekiyor kan verecem yazmissiniz verdiniz mi sonuç ne merak ettim

Yorumunuzu yeni gordum 20 gün gecikmiş testin daha belirgin olmasi gerekiyor kan verecem yazmissiniz verdiniz mi sonuç ne merak ettim
Kuzum şuanda adetim gelmedi ve kan testine gidemedim evde yaptım fakat çıkmadı şimdi hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…