Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinüzit mi oldunuz kafa basincindan olmasin. Benim olmustu yillar evvel 6 ay sürdü kulak zarina tüp takildi gecti
Cok gecmis olsun. Ben yasadigimda hamile degildim. Suan hamileyim ve hersey daha zor anlıyorum sizi ama sorun kafa basincindan kaynaklanmış gözüküyor. Bir süre sonra gececek emin olun sakin kalmaya calismak ve sinuzit tedavileri iyi geliyor. Bi kulaginiza baktirin mr cektirin olmazsa mr cekilebiliyoruz biliyosunuz ki. Onun disinda sinüsleriniz sinsi bi sekilde dolu olabilir. Solunum sıkıntınız yoksa buhar banyosu oneririm; nane yagi, ihlamur, papatya bunlari bi legene koyun ustunuzu kapayip koklamaya calisin. Migren tasi ve okaliptus yagi da rahatlama veriyor.Boğaz enfeksiyonu geçirdim.çok uzun sürdü burun akıntısı da vardı daha yeni yeni geçiyor.o arada kulak ağrım da başladı doktor oksijenli damla verdi damladan sonra bi kulağımda çınlama başladı.bikaç hafta sonra diğer kulağımda başladı.yutkunurken de hep çıtırtı oluyo.hepsi üst üste oldu anlayacağınız çok yıprandım.hamilelikte bunları çekmek daha da zor
Cok gecmis olsun. Ben yasadigimda hamile degildim. Suan hamileyim ve hersey daha zor anlıyorum sizi ama sorun kafa basincindan kaynaklanmış gözüküyor. Bir süre sonra gececek emin olun sakin kalmaya calismak ve sinuzit tedavileri iyi geliyor. Bi kulaginiza baktirin mr cektirin olmazsa mr cekilebiliyoruz biliyosunuz ki. Onun disinda sinüsleriniz sinsi bi sekilde dolu olabilir. Solunum sıkıntınız yoksa buhar banyosu oneririm; nane yagi, ihlamur, papatya bunlari bi legene koyun ustunuzu kapayip koklamaya calisin. Migren tasi ve okaliptus yagi da rahat
Merhaba kulak zarınıza tüp takıldığında ağrı acı oluyor mu ? Kulak enfeksiyonu geçiriyorum ve zarım delinmiş tüp önerdiler nasıl bir işlem lütfen bahseder misinizSinüzit mi oldunuz kafa basincindan olmasin. Benim olmustu yillar evvel 6 ay sürdü kulak zarina tüp takildi gecti sonra
Cok kisa bir islem ve cok hizli rahatlatiyo ama cok cok iyi bir doktor bulmaniz lazim tek nüans buMerhaba kulak zarınıza tüp takıldığında ağrı acı oluyor mu ? Kulak enfeksiyonu geçiriyorum ve zarım delinmiş tüp önerdiler nasıl bir işlem lütfen bahseder misiniz
Çok sağ olun inşallah bana da şifa olur iyi bir doktor denk gelirCok kisa bir islem ve cok hizli rahatlatiyo ama cok cok iyi bir doktor bulmaniz lazim tek nüans bu