Hamileyim 2 aydır kulak çınlamam var

busra2267

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
12
0
1
27
2 aydır geçmeyen bi kulak çınlamam var yutkunurken çıtırtı sesi geliyor sürekli.doktor ödemden kaynaklı dedi ama kafayı yiyeceğim psikolojim alt üst oldu 35 haftalık hamileyim.doğumdan sonra geçiyor mu bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşımında başına gelmişti. Kulak yıkama falan yapmışlardı hatta. Doğumdan sonra geçmişti

Merhaba.Kulak yıkamadan sonra mı geçti yoksa doğumdan sonra mı geçti.benimkine kulakta kir enfeksiyon yok hamilelikten dolayı diyo doktorlar.yıkama demediler o yüzden.arkadaşınızda sadece çınlama mı vardı yutkunurken çıtırtı sesi oluyormuymuş.bi de onun kaç ay sürdü acaba

Sinüzit mi oldunuz kafa basincindan olmasin. Benim olmustu yillar evvel 6 ay sürdü kulak zarina tüp takildi gecti sonra

Boğaz enfeksiyonu geçirdim.çok uzun sürdü burun akıntısı da vardı daha yeni yeni geçiyor.o arada kulak ağrım da başladı doktor oksijenli damla verdi damladan sonra bi kulağımda çınlama başladı.bikaç hafta sonra diğer kulağımda başladı.yutkunurken de hep çıtırtı oluyo.hepsi üst üste oldu anlayacağınız çok yıprandım.hamilelikte bunları çekmek daha da zor

Boğaz enfeksiyonu geçirdim.çok uzun sürdü burun akıntısı da vardı daha yeni yeni geçiyor.o arada kulak ağrım da başladı doktor oksijenli damla verdi damladan sonra bi kulağımda çınlama başladı.bikaç hafta sonra diğer kulağımda başladı.yutkunurken de hep çıtırtı oluyo.hepsi üst üste oldu anlayacağınız çok yıprandım.hamilelikte bunları çekmek daha da zor
Cok gecmis olsun. Ben yasadigimda hamile degildim. Suan hamileyim ve hersey daha zor anlıyorum sizi ama sorun kafa basincindan kaynaklanmış gözüküyor. Bir süre sonra gececek emin olun sakin kalmaya calismak ve sinuzit tedavileri iyi geliyor. Bi kulaginiza baktirin mr cektirin olmazsa mr cekilebiliyoruz biliyosunuz ki. Onun disinda sinüsleriniz sinsi bi sekilde dolu olabilir. Solunum sıkıntınız yoksa buhar banyosu oneririm; nane yagi, ihlamur, papatya bunlari bi legene koyun ustunuzu kapayip koklamaya calisin. Migren tasi ve okaliptus yagi da rahatlama veriyor.

Cok gecmis olsun. Ben yasadigimda hamile degildim. Suan hamileyim ve hersey daha zor anlıyorum sizi ama sorun kafa basincindan kaynaklanmış gözüküyor. Bir süre sonra gececek emin olun sakin kalmaya calismak ve sinuzit tedavileri iyi geliyor. Bi kulaginiza baktirin mr cektirin olmazsa mr cekilebiliyoruz biliyosunuz ki. Onun disinda sinüsleriniz sinsi bi sekilde dolu olabilir. Solunum sıkıntınız yoksa buhar banyosu oneririm; nane yagi, ihlamur, papatya bunlari bi legene koyun ustunuzu kapayip koklamaya calisin. Migren tasi ve okaliptus yagi da rahat

Buhar banyosunu deneyeceğim.3 ayrı doktora gittim bu süreçte.kulağında bişey yok hamilelik geçince geçecek diyorlar.mr çekilsin falan da demediler.Bekleyeceksin takmayacaksın diyorlar ama takmamak imkansız sürekli kafamda ses.umarım doğumdan sonra tamamen geçer.çokteşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Sinüzit mi oldunuz kafa basincindan olmasin. Benim olmustu yillar evvel 6 ay sürdü kulak zarina tüp takildi gecti sonra
Merhaba kulak zarınıza tüp takıldığında ağrı acı oluyor mu ? Kulak enfeksiyonu geçiriyorum ve zarım delinmiş tüp önerdiler nasıl bir işlem lütfen bahseder misiniz

Merhaba kulak zarınıza tüp takıldığında ağrı acı oluyor mu ? Kulak enfeksiyonu geçiriyorum ve zarım delinmiş tüp önerdiler nasıl bir işlem lütfen bahseder misiniz
Cok kisa bir islem ve cok hizli rahatlatiyo ama cok cok iyi bir doktor bulmaniz lazim tek nüans bu

Back
X