hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin

çok sevindim. zaten sizi daha önce tebrik etmiştim. kendinizi yıprattığınıza üzüldüm bak şimdi. yerimseniben rabbim 9 ay sağlıkla taşımanızı nasip etsin. eşinizi ve sizi tekrar tekrar tebrik ediyorum.. a.s.

çok sağolun umarım allahım isteyen herkese verir allahım bana 3. tedavimde nasip etti maya tüp merkezi başalı bir merkez umarım cumaya kadar değerim katlanır 10. gün için değerlerim iyimi ya iki embriyo transfer edilmişti

ayyyyy çok sevindim yaaa çok tebrik ederim bende cumartesi yaptırcam kan testini gün yaklaştıkça çok korkuyorum bugüne kadar belirtim olmadı pek bugün belim ağrıyor biras bide ben çok yatmadım dün falan çarşıya çıktım acaba çıkmasamıydım diye kendimi yiyiyorum şimdi canım belirtilerini yazsana

canim benim harika bi degrin var benimkide 10 gün böyle cikti 186 cikmisdi galiba seninde benim gibi ikizlerin olcak ,ALLAH saglikli kucagna almayi nasip eder insallah....

canim sakin kendini yeme ben transferin 2 günü sokaklara ciktim ve gezdim zaten doktorlarda transfer gününü ve o geceyi dinlenerek gecirin diyor,ALLAH nasip edecekse daglara cikdin zaman bile nasip eder,sakin stress yapma ve kan testinden önce test yapma....

ayy canım ya allah senden razı olsun nasıl rahatlattın beni bilemezsin bugüne kadar çok rahattım aslında bugün böle içimden ağlamak falan geliyor insan böle evde durup sürekli düşününce böle oluyor heralde test yapmayı düşünmüyorum gerçekten ama test günüm cumartesiye denk geliyor ve burda özel hastanede yok cuma günü devlet hastanesine yaptırsam mı acaba diyorum yada cumartesi 45 dk.lık bi yere gidip esk.de özel hastanede yaptırcam bu konuda kararsızım

çok sevindim canım...Allah tamamına erdirsin inşallah....Bende bugün Maya ile anlaştım 1 haftaya kadar adet görecem ve hemen başlayacaz kısmetse...Bu benim ikinci olacak...ınşallah bizlerde senin kadar şanslı oluruz....Tekrar tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…