Hamileyim ama çok tedirginim

ilayda93ayyuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
13
1
1
32
Herkese merhaba 4 ay önce bebeğimin 9. Haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum iki ay sonra kimyasal gebelik yaşadım üzerine bir ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim bu arada tromboli paneli testi vermiştim sonucu çıkmadı gerçekten beklemedigim bir şeydi test sonuçlarına göre ilerleyecektim ama oldu Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla ilerler. Çok tedirginim kizlar . Sonucuum çıkmadan hamile kalmışım. Daha doktora gitmedim önlem olarak kan sulandırıcı kullansam olur mu? Bunu da kaybetmek istemiyorum. Düşüklerden sonra sağlıkla bebiş doğuran var mi? Yardımcı olursaniz çok mutlu olurum .

Herkese merhaba 4 ay önce bebeğimin 9. Haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum iki ay sonra kimyasal gebelik yaşadım üzerine bir ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim bu arada tromboli paneli testi vermiştim sonucu çıkmadı gerçekten beklemedigim bir şeydi test sonuçlarına göre ilerleyecektim ama oldu Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla ilerler. Çok tedirginim kizlar . Sonucuum çıkmadan hamile kalmışım. Daha doktora gitmedim önlem olarak kan sulandırıcı kullansam olur mu? Bunu da kaybetmek istemiyorum. Düşüklerden sonra sağlıkla bebiş doğuran var mi? Yardımcı olursaniz çok mutlu olurum .
Kanda pıhtılaşma sonucu mu çıkmadı daha bakılan test neydi

Canım arkadaşımda hiç bişeyi olmadığı halde sadece bir kaybı var diye doktorundan kan sulandırıcı iğne istedi o da verdi düşün genetik test falan da yapmamıştı aynı şekilde başka bir arkadaşım da o şekilde istedi doktoru verdi kötü bişey olsa vermez ama doktora söyle bende şuan yeni hamileyim benimde düşüklerim var bende isteyeceğim bakalım

Benim 2 kimyasalım var doktor banada progesteron ilacı ve kan sulandırıcı vermişti hamile olduğunu hissettiğin an kullanmaya başla demişti şükürler olsun testlerim pozitif ama kan veremedim daha ilaçları kullanıyorum birkaç gündür

Bildiğim kadarıyla pıhtılaşma olsa bile kalp atışı duyulunca sulandırıcı veriliyor galiba yani strese girmeyin kalp atışı duyulmaya sonucunuz da çıkmış olur
Merhaba birşey sormak istiyorum ben bugün 8+5 deyim ama hiç bir belirtim yok normal mi bu sadece hafif göğüs ucu sizlamasi oluyor elim değince başka birşey yok kalamdi normalmidir bu

Merhaba birşey sormak istiyorum ben bugün 8+5 deyim ama hiç bir belirtim yok normal mi bu sadece hafif göğüs ucu sizlamasi oluyor elim değince başka birşey yok kalamdi normalmidir bu
Aynı soruyu bende merak ediyorum ya bişey hissetmemek normal mi bende daha yeni öğrendim aslında ama çok bı belirtim yok göğüs ucum arada aciyo bide 2 gün falan kasıgim ufaktan ağrıdı umarım ters giden bişey yokdur

doktora gidin önlem amaçlı başlar zaten. siz kafanıza göre kullanmayın. zaten kese göründükten sonra başlanıyor kn sulandırıcı

Aynı soruyu bende merak ediyorum ya bişey hissetmemek normal mi bende daha yeni öğrendim aslında ama çok bı belirtim yok göğüs ucum arada aciyo bide 2 gün falan kasıgim ufaktan ağrıdı umarım ters giden bişey yokdur
Bilemedim inan kafamı kurcalıyor evet kimin 0 belirti ama varken birden yok oldu doğrusu bu belirtiler bende yok olduğunun başında acile gitmisdim lekeleme icin o ara doktor bebeğin durumu iyi kalbi atıyor demişti ama şuan nerdeyse tamamen geçince ondan bilemeidm

Evet canım normal herkes gerçekten okadar farklı yaşıyor ki bu süreci belli bi zaman gidiyor sonra farklı şekilde geri geliyor şimdiden bunları kafana takıp hiç strese girme

Evet canım normal herkes gerçekten okadar farklı yaşıyor ki bu süreci belli bi zaman gidiyor sonra farklı şekilde geri geliyor şimdiden bunları kafana takıp hiç strese girme
Cok teşekkür ederim birde dün bı kan verdim yeni gördüm sonuçları anlarmisiniz aceba

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-03-14-28-52-067_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-06-03-14-28-52-067_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2025-06-03-14-28-28-923_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-06-03-14-28-28-923_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 52
Back
X