hamileyim ama değilmişim gibi :-( yardım

Yildiz3335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
233
81
36
arkadaşlar 5+5 günlüğüm ama dün dr da keseyi göremedim beta hcg 857 di... bulantım falan hiç yok, rahimde kasılmalar, batmalar da yok bi sorun mu var acaba...tüm hamilelerde bu batma olayları oldu mu :-( keseyi ne zaman gördünüz :-( moralim çok bozuk :-(

Doktor keseyle ilgili bisey soylemedimi 3 4 haftada oluşuyor sanki ama kafan zaten karışık batma bulantı kasılma ağrı şu an hiç biseyi kafana takmamaya çalış psikolojik olarak hisseder ve ya hissetmeyebilirsin rahatla biraz doktor ne soyledi

arkadaşlar 5+5 günlüğüm ama dün dr da keseyi göremedim beta hcg 857 di... bulantım falan hiç yok, rahimde kasılmalar, batmalar da yok bi sorun mu var acaba...tüm hamilelerde bu batma olayları oldu mu :-( keseyi ne zaman gördünüz :-( moralim çok bozuk :-(
Canım hiç merk etme bende bulantı felan yoktu bşr başladı tam başladı yani merak etme içini ferh tut çok önemli zamanlardasın saglıklı beslenmeye bk

En gec bir hafta sonra keseyi görürsün canim. Benimde en başta hiç birşeyim yoktu. Şimdi her an midem bulanıyor. Belirtiler keseyi gördükten bir hafta sonra başladı bende

Doktor keseyle ilgili bisey soylemedimi 3 4 haftada oluşuyor sanki ama kafan zaten karışık batma bulantı kasılma ağrı şu an hiç biseyi kafana takmamaya çalış psikolojik olarak hisseder ve ya hissetmeyebilirsin rahatla biraz doktor ne soyledi
dr daha küçük dedi canım pazartesi kontrolüm var inş görürüz

bende 6.haftada gördüm ve şimdiye kadar hiçbirşekilde ne mide bulantısı ne batma yaşamadım sadece tansiyon düşmesi ve halsizlik o kadar belirtiler kişiden kişiye değişiyor yani o yüzden siz bunlara odaklanmayın doktora sormadınızmı keseyi

En gec bir hafta sonra keseyi görürsün canim. Benimde en başta hiç birşeyim yoktu. Şimdi her an midem bulanıyor. Belirtiler keseyi gördükten bir hafta sonra başladı bende
anladım canım inş keseyi görürüz de bulantı falan hiç önemli değil çekerim o sıkıntıyı da

kizlar yumurtlama doneminde de kirpik karismasi oluyor mu ? Yoksa hamilelere has bir olay mi ?

Görürsün inşallah sıkıntı etme kendine rahatla güzel şeyler düşün Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canim guzel dua et. keseyi goreyim de bulantiyi cekerim deme. hic kolay degil bulantilarla bas etmek. 21. haftamdayim hala bulantim var :KK43:hem keseyi gorursun hem de bulantisiz, sıkintisiz bi hamilelik gecirirsin insallah

Görürsün inşallah sıkıntı etme kendine rahatla güzel şeyler düşün Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
inş canım bugünde ara ara az da olsa kanama oldu acile gitcektim sonra vazgeçtim yerleşme kanamasıdr diye pazartesiyi iple çekiyorum

canim guzel dua et. keseyi goreyim de bulantiyi cekerim deme. hic kolay degil bulantilarla bas etmek. 21. haftamdayim hala bulantim var :KK43:hem keseyi gorursun hem de bulantisiz, sıkintisiz bi hamilelik gecirirsin insallah
haklısın eksik dua etmemek gerek aslında ama 2 düşüğüm olunca insan söyleyebiliyo sanırım çok şükür bi kzım var onun sayesinde daha güçlüyüm, inş bu bebeğimizi de kucağımıza almak nasip olur

sıkıntısız da olabiliyo hamilelik kafana takma daha çok yeni çoğunlukla o zamanlar farkedilmiyo bile hamilelik bide bünyeden bünyeye değişen bi durum ben 5 haftalıktım keseyi gördük ama bebek yoktu. herkesin hamileliği kendine özgü sonuçta sen içini ferah tut bol bol dua et allahın izniyle keseyi de görürsün bebeğini de kucağına da alırsın inşallah :anneadayı:

X