hamileyim ama düşük tehlikem var :(

candy

Kavuşmamıza çok az kaldı.
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
296
153
103
kızlar herkese merhaba 6 haftalık hamişim ama hevesimiz kursağımızda kaldı.Biraz lekelenmem oldu hemen dr gittik.Düşük tehliken var dedi progestan aspirin bir de iğneler verdi.12 haftalık olana kadar sadece wc vb gidebilirsin dedi.Benim durumumda olanlar var mı?

kızlar herkese merhaba 6 haftalık hamişim ama hevesimiz kursağımızda kaldı.Biraz lekelenmem oldu hemen dr gittik.Düşük tehliken var dedi progestan aspirin bir de iğneler verdi.12 haftalık olana kadar sadece wc vb gidebilirsin dedi.Benim durumumda olanlar var mı?[/QUOTEcanım öncelikle tebrik ederim
mutlaka senin durumunda olanlar vardır yalnız değilsinir
doktorunun tavsiyelerine uy,bol bol dinlen
yorma kendini
bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana:nazar:
]

tşkler cnm allah hepimize sağlıklı bebişler versin inş.

canım ben kızıma hamileyken aynı şeyi yaşadım sürekli lekelenmem oldu 3 ay boyunca progestan kullandım..bol bol dinlendim.kendimi yormadım ev işi bile doğru düzgün yapmadım sağolsun annem ve eşim çok yardımcı oldular bana bu konuda..33 haftalıkken suyum geldi ve ben doğum yaptım..kızım 1kilo 800 gr doğdu,küvözde bile kalmadı ..şimdi kızım eylülde allah kısmet ederse 4 yaşına girecek..moralini bozmayıp başka şeylerle meşgul olmanı öneririm yani kendini yorma ama bu arada vücudunuda çok dinleme..allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah..

Son düzenleme:
evet cnm tşk ederim bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım umarım.böyle şeyler duymak motivasyonumu arttırıyor.

Back
X