• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama eşime söyleyemiyorum

Sağlıyor.
Hap kullanmasına rağmen hamile kalanlar ya dikkat etmiyorlardır ya da vücutlarına uygun olan hapı içmiyorlardır.
Geçtiğimiz 2 ay boyunca dkh içtim (arada unuttuğum da oldu) ve hiçbir şey olmadı.
Evet kesinlikle istemeyenler tabii ki çift korunmalı ama hapa tek başına koruma sağlamaz denemez. Sizin mantıkla prezervatif dahil hiçbir koruma yöntemi tek başına yetmez. Ki bu da mantıklı değil 🤷🏻‍♀️
O sırada prezervatif ve hapa rağmen hamile kalan ben 🫠🫠🫠
Dkh ilk üç ay için böyle bir garanti vermiyormuş. Ben de hamile kaldıktan sonra öğrenmiştim

Benim ikinci bir hesabım yok.Sadece bu hanımın nasıl ifşa olduğunu merak ettim.😃
Admin kullanıcı girişlerinde kullanılan ip adreslerini görebiliyor. Aynı ipden bağlananlar aynı ağdan, aynı mac adresinden bağlananlar da aynı cihazdan girmiş demektir. VPN için de mantık değişmiyor yine. Admin paneli üstünden (muhtemelen) detect için özel bir yapısı vardır bu sayede görebiliyorlar.

Ve benim tek yumurtalığım var ona rağmen dünyaya gelmek için üstün çaba sarfetti oğlum. Olur inşallah 🤣
Bu sırada hiçbir sorunu olmamasına ve hergün seks yapmasına rağmen 2 senedir hamile kalmayan ben 🤣🤣
Korunmayla sevişmeyle falan ilgisi yok.tamamen kader.ben bu dünyaya doğurmaya gelmemişim demek ki.herkesin bir geliş amacının olduğuna inanıyorum.

Back
X