• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama eşime söyleyemiyorum

Sağlıyor.
Hap kullanmasına rağmen hamile kalanlar ya dikkat etmiyorlardır ya da vücutlarına uygun olan hapı içmiyorlardır.
Geçtiğimiz 2 ay boyunca dkh içtim (arada unuttuğum da oldu) ve hiçbir şey olmadı.
Evet kesinlikle istemeyenler tabii ki çift korunmalı ama hapa tek başına koruma sağlamaz denemez. Sizin mantıkla prezervatif dahil hiçbir koruma yöntemi tek başına yetmez. Ki bu da mantıklı değil 🤷🏻‍♀️
O sırada prezervatif ve hapa rağmen hamile kalan ben 🫠🫠🫠
Dkh ilk üç ay için böyle bir garanti vermiyormuş. Ben de hamile kaldıktan sonra öğrenmiştim

Benim ikinci bir hesabım yok.Sadece bu hanımın nasıl ifşa olduğunu merak ettim.😃
Admin kullanıcı girişlerinde kullanılan ip adreslerini görebiliyor. Aynı ipden bağlananlar aynı ağdan, aynı mac adresinden bağlananlar da aynı cihazdan girmiş demektir. VPN için de mantık değişmiyor yine. Admin paneli üstünden (muhtemelen) detect için özel bir yapısı vardır bu sayede görebiliyorlar.

Ve benim tek yumurtalığım var ona rağmen dünyaya gelmek için üstün çaba sarfetti oğlum. Olur inşallah 🤣
Bu sırada hiçbir sorunu olmamasına ve hergün seks yapmasına rağmen 2 senedir hamile kalmayan ben 🤣🤣
Korunmayla sevişmeyle falan ilgisi yok.tamamen kader.ben bu dünyaya doğurmaya gelmemişim demek ki.herkesin bir geliş amacının olduğuna inanıyorum.

Bu sırada hiçbir sorunu olmamasına ve hergün seks yapmasına rağmen 2 senedir hamile kalmayan ben 🤣🤣
Korunmayla sevişmeyle falan ilgisi yok.tamamen kader.ben bu dünyaya doğurmaya gelmemişim demek ki.herkesin bir geliş amacının olduğuna inanıyorum.
Ferhans hamile kalsanız bile hangi adamdan olduğunu nasıl bileceksiniz? Tek bakar büyütürüm mü diyorsunuz?

Ferhans hamile kalsanız bile hangi adamdan olduğunu nasıl bileceksiniz? Tek bakar büyütürüm mü diyorsunuz?
Doğurmaya düşünüyorum.zaten 32 yaşına geldim son demlerimi yaşıyorum benim gibi zaten sorunlu olan bir kadına göre.6 sene devam eden bir ilişkim var.normalde böyle devam etmek istiyoruz ama olursa da evleniriz diye konuştuk.o da bir kere de olsa babalık duygusunu tatmak istiyor çünkü.amq olmayacak sanırım.

Merhaba kızlar. Yardıma ihtiyacım var kimseyle konuşup paylaşamıyorum bu durumu kadının halinden kadınlar anlar sadece buraya yazmak istedim yardım ederseniz çok sevinirim. Çok kötüyüm.

Ben 24 yaşındayım 6 aylık evliyim. Eşimle bundan 7 yıl önce tanıştık. Normalde 25-26 yaşından önce evlilik düşünmüyorduk ama eşim iş için başka bir şehre taşınmak zorunda kalmıştı. Uzak mesafe ilişkisine dönünce evlenmeye karar verdik aynı şehirde beraber yaşayabilmek için.

Bu şehirde yeniyim kimseyi tanımıyorum arkadaşım falan yok ailem de zaten burda değil biraz yalnızım ama çalışıyorum en azından iş yerinde sosyalleşebiliyorum.

Eşim çocuk istemiyor bu konuda çok net en az 27-28'e kadar çocuk yapmayalım dedi bana. Ben anne olmayı çok istiyorum ama bende aynı fikirdeyim. Geçenlerde bir rutin doktor kontrolüne gittim ve verdiğim kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. Doğum kontrol hapı kullanıyordum fakat doktorum bana bu hapların %100 işe yaramadığını söyledi ki benim biraz fazlam var kilolu kadınlarda daha az işe yarıyormuş. Doktorum anlattı bunları. Şok oldum hiç beklemiyordum ne yapacağımı bilemedim. Eşime hiçbir şey söylemedim kimseye söylemedim.

Doktor kontrolünde 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim sonra. Elim ayağıma karıştı anlarsınız beni o his çok başkaydı. Eşime söylemek istiyorum ama alacağım tepkiden çok korkuyorum. Annelik iç güdüsü farklıymış o daha küçücük ama ben yine de ona bir şeyler hissediyorum. Eşim çocuğu istemezse diye korkuyorum. Ya aldır derse o psikolojiyi kaldırabilir miyim aldırabilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Eşim çocuk konusunda bu kadar netken ondan bir şeyler beklemek bencillik gibi geliyor sonuçta adam kaç kere istemiyorum dedi ben bunu bilerek kabul ettim. Kafam çok karışık
Kendinizi kötü hissetmeyin. Siz zaten üzerinize düşeni yapmışsınız, korunmuşsunuz. Buna rağmen hamile kalmışsınız. Eşiniz bu kadar istemiyordu ise o da korunsaymış. Hiçte aldırmayın, kadın bedeni erkek gibi her yaşta çocuk yapmak için uygun değil.Dr Banu Çiftçi nin Saba Tümer le menapoz ile ilgili videosunu dinlemenizi tavsiye ederim

Doğum kontrol hapı tek başına korunma yöntemi değildir. Israrla istemeyen eşinizin de korunması gerekiyordu. Bunu bilmemeniz bana şu an absürt geliyor düşünmüyoruz ama korunma yöntemi olarak bunu kullanıyoruz diyorsunuz son zamanların trendi haline geldi, kesinlikle istemeyen insanlarda hiç böyle bir şey yaşandığını duymadım. Şu an yapmanız gereken durumu eşiniz ile paylaşmak hem belki eşiniz düşündüğünüzün aksine mutlu olur. İlk tepkisi çok iç açıcı olmasa da kendisini ikna etmeye çalışmayı deneseniz. İnşallah eşiniz bebek haberine sevinir ve bu durum sizin içinde sorun olmaktan çıkar.
Hayir gayette düzenli icildigin de koruyor sacma sapan seyler yazmayin yahu hap en iyi en güvenilir korunma yöntemi konu fake orasi baska

Ne oluyor sahte konu acinca yahu ne bos beles insanlar var

Enerjiyi nerden buluyorsunuz hayal dünyasin da mi yasiyorsunuz

Aman gözünü seviyim sen iki üc kat korun korun ki Yorma bizi senin hayattaki gayen sevismek üremek degil sen Ferhansin kendine Gel aptallik etme

Back
X