Hamileyim Ama Hiç Belirti Yok

midemin bulanmamasını cok takmıyorumda goguslerimde en ufak bir kıpırtı olmaması kafamı kurcalıyor

ARKADAŞLAR BENDE 9 HAFTALIK HAMıLEYıM..ama ben ölüyorum
mide bulantım ..yemek kokuları ne zaman atlatacağım .bütün bunları..inanın öyle istenecek bir şey değil
...benim eltiminde bulantısı olmamıştı 4.50 kilo doğdu çocuğu

canim korkma bende tüp bebekle hamile kaldim suan bi kizim var bende hic belirti yoktu 9 ay ne kusma ne bulanti hic bisey yoktu ne as erme yani korkma kisiye bagli dir belirtiler gögüslerinde agri falandami yok mesela bende sadece gögüslerimde agri ve SIK idrara cikma vardi daha cok yeni zamanla ufak belirtiler olur ama kusma falan olmaya bilir bendede yoktu tedirgin olma iyi düsün iyi olur hersey insallah tüm hamisler hayirlisiyla kucagina alir bebislerini

benimde hiç midem bulanmadı hiç kusmadım.ama göğüslerim baştan beri çok acıyordu dokunamıyordum.birde büyüdüler ,uçlarıda biraz koyulaştı.ama şimdi okadar çok acımıyorlar.hamileliğin en rahat dönemine giriyormuşuz sitelerde yazdığına göre.forumdaki diğer arkadaşlarda öle dedi

dalolim cok tesekkurler evet goguslerimde en ufak bir hssasiyet sisme veya agrı yok canım ya :(

hiç belırtı olmayabılır.benım oğlum 3 yasında.ona hamıleyken hıçbır belırtım olmamıstı..sadece adetım gecıkmıstı...ve 3.ayda bıdemde bıraz hazımsızlık oldu.onun dısında 9 ay vızır vızır gezdım....

Esterya dr na sorsana canım zaten her zaman acımıyor arada bır benımde cok acımadı ben sadece bır kere kustun onun dısında belırtımde olmamıstı

Kızlar 5+1 hamileyim ama ne goguslerimde agrı sızı sancı nede mide bulantım var sadece bazen kasıklarımda cok hafif sancılar oluyor. Daha once 2 dusuk yaptım cok korkuyorum. Hamile olupta benim gibi gogus agrısı sızısı mide bulantısı olmayan var mı?

bende 5+3 günlük hamileyim ama bende de belirti yok ne bulanti,kusma,karin agrisi, nede gögüslerde asiri hassasiyet.

bende 5+3 günlük hamileyim ama bende de belirti yok ne bulanti,kusma,karin agrisi, nede gögüslerde asiri hassasiyet.

kızlar bendede belirti yoktu bi tek akıntım vardı o kadar
belirti yok yok derken
tam 6. haftada bi bulantı başladı ondan sonra baya zor geçti
oluyor yanı hepsı kasıkta agrı baslıyor goguslerde buyume falan
tbai bunlarda illa herkeste olcak diye bişey yok
ama 6 7 . haftalardada başlayabılır

illaki herkeste belirti olacak diye bişe yok kızlar yani mide bulanması baş dönmesi falan
ben 8 aylık hamileyim halen daha pek belirtim yok hiç anlamamıştım hamile olduğumu ne mide bulantısı ne aşerme ne baş dönmesi yani tek belirtim gereçekten ultrasonda gördüğüm bebeğimdi karnım bile 3-4 hafta önce çıktı ortaya kilo artışım bile olmadı doğru düzgün sadece karnım büyüdü bide bebek büyüdüğü için bu sıralar mide yanmam var okadar
Allah herkese böyle rahat hamilelik nasip etsin diyorum

merhaba arkadaşlar ben aranıza yen katıldım bişey sormak istiyom.... 4 hafta önce idrar tahlili yaptm ve hamile çıktm snr 5 gün snr kan tahlil yaptm sonuçlar 955 çkt doktora gttm bana kesenn göründüğünü ama bebeğin oluşmadığını söyledi snr yie kan tahlili istedi ve sonuç 14.338 çıktı 15 gün snr gelmem söyledi ama ben çok korkuyom bebeğim oluşmuşmudur :( boş gebelikten çok korkuyom ltfn yardm edin

Bende 10 haftalk hamileyim hic bulantm olmadi.ultrasinda gorene kdr inanmadm hamile olduguma.esim aklima girmeseydi belkide suan hala haberim yoktu:9: elmayi hic sewmezdim yemem mumkun degildi simdi baska meyve yemiyorum.ayrica kuru baklagillerden tikaindim.suan yazarken bile tiksiniyorum..bide uyku olayi var tabi:44: 6 haftalikken yani o zamanlarda :) uykusuzluktan oluyordum.kafami koydugum yerde uyuyordum.sim her gece en az 3 kez uyaniyorum :D ictigim sularin haddi hesabi yok:17:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yen katıldım bişey sormak istiyom.... 4 hafta önce idrar tahlili yaptm ve hamile çıktm snr 5 gün snr kan tahlil yaptm sonuçlar 955 çkt doktora gttm bana kesenn göründüğünü ama bebeğin oluşmadığını söyledi snr yie kan tahlili istedi ve sonuç 14.338 çıktı 15 gün snr gelmem söyledi ama ben çok korkuyom bebeğim oluşmuşmudur :( boş gebelikten çok korkuyom ltfn yardm edin

canım ultrasonla baktığında tahminen kaç haftalıktın. kalp atışı görüldümü. doktor sana yolk kesesi var dedimi. eğer dediyse hiç korkma. değerlerinin artması iyiye işaret. belki henüz çok küçüktür bebeğin. bebeğin büyüdükçe zaten görünecek.olmadı başka bir doktora daha gidersin. :34:

bende hic bi belirti yok güya 7 haftalık hamıleyım :( neden böle ya :(

bende hic bi belirti yok güya 7 haftalık hamıleyım :( neden böle ya :(

Bende de belirtiler 6-7 haftalıkken yavaş yavaş ortaya çıkmıştı, sonra çok şiddetlendi. Ondan önce hiç bir şeyim yoktu. Genelde de zaten 6-7.haftadan sonra belirtiler ortaya çıkıyor. 4.Ayım bitene kadar bulantıdan su bile içemedim, felaketti. Bir arkadaşım var mesela, 2 hafta var aramızda, o hiç bir şey hissettmedi. Ne bulantı ne de başka bir şey.Hamileliğin tadını çıkarıyor. İnşallah bulantıların başlamaz canım, çünkü insanı canından bezdiriyor, çantanda poşetle gezip en olmadık yerde milletin ortasında kusmak kadar kötü bir şey yok. Portakaldan nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmedim mesela. :) Allah gönlüne göre verir inşallah:)

Back
X