Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar artık belirtisi yok diye üzülemiyorum çünkü bebegimin kalbi durmuş..yüregim yangın yeri allah kimseye yaşatmasın 2 gündür kendimde degilim
aaaa çok üzüldüm yaaa.eee neden,nolmuş.aldılar mı bebeğini.canıım yaaaa.
bu ikinci bebeğinmi?2.kez düşük mü yaptın.canım umutlarını tüketme.herşey güzel olacak.eğer 2.bebeğinse ve 2 side yaşamadıysa sende ummi sübyan var.yanii hocaya gidip ummi sübyan nuskası yaptırmalısın.bu gerçek saçma gelebilir ama çok doğru.çevremde çoook oldu böyle vakalr.nuska yaptırıyorsun bidaha allahın izniyle doğum yapıyosun......
GİZEM NERDEN BULAYIM HOCAYI ALLAH AŞKINA KEND,İMİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYORUM ..BEBEK DÜŞMÜYO KALBİ DURUYOOO
tatlım kocam böyle şeyleri saçma buluyotr inanmıyor.ama bir bilsen o kadar çok sıkıntım varki anlatamam arkadaşım gerçekten faydası olacaksa bulurum bi şekildeEEE tamam canım yaşamıyor işteee.bi örnek vereyim.benim bi arkadaş 2 kez hamile kaldı 1 i 3 aylık 1 i 5 aylık kalbi durdu.her ikiside yaşamadı.bildiğimiz basit bi hocaya gitti.ummi sübyan nuskası yaptırdı.gene hamile kaldı.o nuska hep üstünde olacak.şimdi yeni doğum yapı.çokta sağlıklı.hayatım yokmu tanıdığın falan yaaa.sana yol göstersinler.
arkadaşlar artık belirtisi yok diye üzülemiyorum çünkü bebegimin kalbi durmuş..yüregim yangın yeri allah kimseye yaşatmasın 2 gündür kendimde degilim
monalya uzuntune ortak oldum arkadasim sakin kendini cezalandirma hersey allahtan benim teyzemde de oldu iki kez oldu ayni syleri bizde sahit olduk teyzemin uzuntusune. biliyorum nedesek bos yasayna bilir ama umudunu kaybetme allah sabir versin sana. bak iki tanesini kaybetdi simdi iki kizi var oluyo yani hersey bizim icin.onemli olan allah sagliklik sihattli evlatlar nasip etsin canim benim allah ucuncusunukucagina almayi nasip etsin allaha emanet ol optum
İlk yazımı yukardaki yazıları okumadan yazdım canım kusura bakma.Ama Dr un dediği enteresan yani ne demek 3 olsa bence kendin başka bi yerde baktır sebibi öğrenince ne yapılması gerektiğini bilirsin en azından.Tekrar geçmiş olsun canım Allah sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almayı nasip eder inş.