Hamileyim ama hiç destek veren yok

sultanesk26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
19
1
36
Eskişehir
merhabalar,
ben 10+5 günlük hamileyim.Fakat kayınvalidemlere hamile olduğumu söylediğimden beri burnumdan getirdiler eşim hiç destek vermiyor çıldırmak üzereyim sürekli ağlıyorum

merhabalar,
ben 10+5 günlük hamileyim.Fakat kayınvalidemlere hamile olduğumu söylediğimden beri burnumdan getirdiler eşim hiç destek vermiyor çıldırmak üzereyim sürekli ağlıyorum

canım benim ya üzme kendini bebişinde üzülmesin neden istemiyorlamı ya ne insanlar var bizler burada hamile kalmak için hergece gözyaşı döküyoruz Allah yardımcın olsun canım kendini üzme yıpratma

sen kmiseye aldırma canım hayırlısıyla doğsun emin ol senden çok severler sen kafanı rahat tut :)

ben 1 ocakta dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum şuan okadar çok istiyoruzki eşimle hergece dualar ediyoruz insanlar bazen elindeki güzelliklerin değerini bilemiyorlar ama emin ol bi doğsun senden çok severler öperler :)

nasıl ya kayınvalidenlere ne ki eşinle senin vereceğiniz karar bu :63: içini ferah tut Allah hayırlısını verir canım

Eee neden huzursuzluk yaratıyorlar peki
Ne diyorlar mesela sen nerden anladın hamilelikle alakalı olduğunu
Yani anlam veremiyorum böyle insanlara
Sizin evliliğinizde ne yapacağınız onları ne ilgilendirir ki
Eşinizin de destek olmaması üzücü

Sanırım seni çok çok iyi anlıyorum..Bende çok sorun yaşadım kayınvalidem öğrendiğinde hayırlı olsun bile demedi..Ertesi gün bana hiç yapmadığı şeyi yaptı merdivenleri sil dedi üstelik elimde sargılı idi dikişli iken..Yaptığı yemeklerin kokusu geldi bir tabak bile vermedi altlı üstlü oturuyoruz..Yukarı çıkıyorum ne yapıyorsun anne diyorum muzlu puding yapıyorum dedi kokusu gelmedi ise adını söyledi..İnsanlık mı yaptıkları değil ama malesef ki malesef el kol bağlı eşimizin annesi..Atsan atılmaz satsan satılmaz hesabı..Rabbime haval edelim hepsini..

Sende çok takılmamaya bak canım senden gider hep onlara hiçbir nane olmuyor..Söylüyorlar yapıyorlar çıkıyorlar kenara sende eşinle yüzgöz olduğunla kalıyorsun..Senden gitmesine izin verme yazık günah karnında ki sabi de etkileniyor..

merhabalar,

Eşinden nasıl bir destek bekliyorsun da veröiyor, örnek verebilir misin? Belki hamileliğin ve k.validelerinin eziyetlerinin de verdiği hassasiyetle beklentilerin biraz fazladır. Onu anlamak lazım önce.

K.validen ne yapıyor peki, canını sıkıyorsa görüşmesen? Yakın mı oturuyor sana?

merhabalar,

canım hiç üzülme bende hamile olduğu ilk söylediğimde kayınvalidemin resmen rengi atmıştıı nasıl bozuldu anlatamam eşimde gördü:47::47:
hamileliğim boyunca çok fazla surat yapmadı alıştı ama doğunca oğlum şimdi tapıyorlar ona merak etme seninkilerde bi doğsun bak nasıl değişirler üzme sen kendini hamilesin sen boşver artık bir değil iki kişisin unutma sana en güzel destek bebeğin karnın bi büyüsün tekmeleri hisset bak ozaman hiç onların tavrını takmazsın bile kalbi umutla dolar inşalla

Mutluluklar sana..:emir_bebek:

Tamam bazı kayınvalideler gelinlerini sanki kumalarıymış gibi görebiliyorlar,
oğulları evlenince annelerine daha bi kıymetli gelmeye başlıyor nedense, hani el kızı gelip oğullarını ellerinden aldı ya...
Tabi ki bu sözlerim herkes için geçerli değil ama gelinlerini adete kumalarıymış gibi görenler de yok değil.
Herneyse kayınvalidenizi kafanıza çok takmayabilirsiniz ama eşinize ne oluyor?
Çocuğu kendi keyfinize göre bi başınıza mı yaptınız?
Sizin burnunuzdan getirmeyi biliyorlarsa; oğullarının da burnundan getirsinler madem sanki sizin çocuğunuzdan onlara ne oluyorsa, ne hadlerine düşüyorsa burnunuzdan getirmek!

Bu tarz durumlarda kayınvalidelerden ziyade erkeklere kabahat buluyorum ben.
Kendi anneleri bile olsa; yersiz, haksız konuşanları susturmaları lazım, hanımlarının daima arkalarında durmaları lazım.

İçinde bulunduğunuz durumu eşiniz çözecek, sustursun gereksiz konuşanları.
Siz kendi sağlığınıza, bebeğinize bakın, karnınızdaki minik cana odaklanın.

amannn bende hamile kaldığımdan beri kaynanam hiççç mi hiiiçççç umursamıyorrrr
doktora gidiyorum nasıl bebek sen nasılsın diye bile sormuyorr.
çokta umrumda diil, neyseki eşim çok ilgili.
sende bu konuyu eşinle konuş bnce.

ben dört yıllık evliyim.Hamileliğimin 8.haftasında düşük tehlikesi ile hastaneye yattım çok aşırı kanamam vardı. Biz evlendiğimizden bu yana benim ailemle eşimin ailesi kesinlikle görüşmüyorlar.Daha doğrusu benim evde olan eşimin bekar ablası yüzünden evlerine kimse gelmiyor.Kayınvalidemi kızkardeşleri,erkek kardeşleri ile hep küstürmüş.İnanamayacağınız kadar sorunlu bir insan.Herşeyi ben bilirim ben yaparım tarzında hareketleri var oysa 33 yaşında ve liseden mezun olduktan sonra hiçbir yerde çalışmamış öyle evde oturuyor yemeği önüne hazır gelir saatlerce televizyon izler neyse ben hastanden çıktım kendi annemde geldi evime kayınvalidemde...Kayınvalidem başında ya annen kalsın ya ben kalayım dedi.Annem kalsın desem kesin görümcem kayınvalidemi dolduracak kayınvalidem kalsın desem annem bozulacak bende ikinizin de kalmasına gerek yok durumum iyi dedim.gittiler....Ertesi gün saat 11:00 de iğnem vardı bunu kayınvalidem de biliyordu annemde fakat saat :10:30 da kendi annem senin iğnen var yalnız gidemezsin diye evime geldi ki kendi annemin evi ile benim evimin arası 2 araç kayınvalidemle bir araç iğneyi yaptırdık hastaneden dönerken saat 12:00 oldu görümcem aradı bende annem geldi iğneyi hastanede yaptırdık eve gidiyoruz dedim tamam dedi kapattı sonrada sultan bizi evden kovdu diye kavga çıkarttılar bıktım artık

Back
X