Hamileyim ama içim içimi yiyor

Nesemcim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
778
31
118
35
Kızlar merhaba biz 11. haftamızın içindeyiz 8 haftalıkken doktora gitmiştik çok şükür kalp atışını görmüştüm ama ben ilk hamileliğimde hiç kalp atışı yok diye kürtaj oldum bunda da içim içimi yiyo:14: ya buna da bişey olduysa flan diye 5. haftadan beri bulantım vardı yavaş yavaş azaldı belirtim de yok gibi bel,kasık ve bacak ağrım var, bide sürekli mide yanması var, bide karnım sürekli kaşınıyor ama kızlar içim içimi yiyooo ya bişey olduysa ya şu olduysa ya bu olduysa falan diye :14: ne yapıcam ben doktora anca bayram sonu gidicem

Öncelikle hayırlı, uğurlu olsun güzelim.
İçini ferah tutmaya çalış. İlk talihsiz olan gebeliğinin verdiği endişelerdir. Kuzenimde seninle benzer olarak ilk bebişini doğuramamıştı. O yüzden ikinci de çok evham yaptı fakat çok şükür nur topu gibi tostiş bir bebiş getirdi dünyaya.
O yüzden her zaman aynı şeyleri yaşayacaksın diye bir kaide yok. Bebişin de sağlığı açısından (ki biliyorsun bebeişler anneleri ne hissederse anne karnındayken hissederler) olumlu düşünmeye çalış elinden geldiğince, geçmiş talihsiz deneyimini düşünmemeye çalış.
yine gönlünün rahat olması için bayram ertesi gidersin doktoruna, bi kontrolden geçersin. Tahminim yaşadığın şeyler (bulantının artık azalması gibi) doğal gidişatı hamileliğin.
Allah seni de bebeişini de korusun. ikinize de güzel bayramlar...:34:

ben de 2 düşük yapmış ve şu an 3. ye hamile olan biri olarak şunu söyleyebilirim çok normal bu korkular üstelık tüp bebekti benimkiler düşük çok zor gerçekten ben şu an 34 haftalık gebeyim ama inan hala korkuyorum dua etmekten hayırlısını istemekten başka yapacak bir şey yok malesef rahat olmaya çalış dicem ama olmuyor biliyorum dua içini ferah tutmaya kötü şeyler düşünmemeye çalış ALLAH hepimiziğn yavrularını bağışlasın:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Nesemcim sizi o kadar iyi anliyorum ki..Bende 5.haftada baslayan kahverengi akinti problemi bas gostergesi.
Bu dusuk tehlikesi oldugu icin her gun forumda dusukle ilgili topicler okumaya basladim.
Sonra oldugumuz sehirde bir arkadasim bebegini dusurdu, dahada endiselerim artti.
Sonra anne karninin icinde bebek kalbinin durmasiyla ilgili konular okumaya basladim ve cogunlukla hicbir belirti vermedigini ogrendim.
Ben yurtdisinda yasiyorum ve burada ultrasonu hamilelik boyunca 4 kez karsiliyor sigorta oyuzden surekli bebegi gorme imkani yok.
Benimde belirtilerim goguslerde sislik ve bel, karin cevresinde kasinti sizin gibi.
Arkadasinda soyledigi gibi bu sekilde endiselenmek hic iyi degil bebeklerimiz icin.
Bol bol dua edip hayirlisini istemekten baska caremiz yok.
Allah butun hamislerin bebeklerini korusun, saglik versin.
Sizde kontrolden sonra bizi haberdar ediniz, saglikla kalin.

Bem de 3 düşük yapmış 4. Gebeliği kanamalarda geçirmiş , 10 gun önce bebeğini sağlıkla kucağına almış biri olarak sana cok hak veriyorum arkadasım.
Ama lütfen olabildiği kadar icini ferah tut. Bol bol dua et, tevekkül et Allah a. Her sey Allah tan. Bu endişelerin hic bi faydası yok 9 ay da böyle geçmez.
Ben doguma giderken bile acaba bebegim yaşıyor mu diyordum.
Malesefki anne rahmindeki bebeğe müdahale etmek mümkün degil. Takdir Allah tan diyip, rahat olmaya çalış. .

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun :49: Rabbim sağlıkla almanı nasip etsin. korkuların çok doğal ama içini ferah tut. bende de var aynı korkular. İşimden dolayı topulku ayakkabı giymem gerekiyor ama inan korkuyorum acaba birşey olur mu diye:18: yine de bebişlerimiz Allaha emanet :nazar::emir_bebek:

hiç endişe etme bence, 9 ay boyunca hiç bulantım olmadı, sürekli kanamam oldu, kahve akıntım oldu, olmayan olmadı, doktorum 1 ay istirahat bile verdi, plesenta aşağı indi, ama çok şükür herşey yolundai evham yaptıkça daha kötü oluyor ben çok yaptım ama bebeğim benden dayanıklı çıktı çok şükür :) şimdi gün sayıyoruz ona kavuşmak için...

Allahın izni ile hiçbirşey olmuycaktır sen içini ferah tut ve mümkün mertebe ilk 3 ay dikkat et istirahat et canım.

canm hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı benm başıma uzun zamandır girmiordum topiğe çok sevindim adına ama bu kuruntuları bırak lütfenn:)

canm hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı benm başıma uzun zamandır girmiordum topiğe çok sevindim adına ama bu kuruntuları bırak lütfenn:)

Evet canım kısmet bu zamanaymış bakalım :16: inşallah sende en en kısa zaman da bebeğine kavuşursun :16:

nesemcim canım çok sevindim hamileliğine rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin ben de ilk bebeğini 27. haftada dünyaya getirmiş ve 46 günlükken kaybetmiş bi anne olarak aynı korkuları yaşıyorum, henüz keseyi görmedik, kalp atışı duymadık korku daha yoğun rabbim hakkkımızda hayırlısını versin

nesemcim canım çok sevindim hamileliğine rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin ben de ilk bebeğini 27. haftada dünyaya getirmiş ve 46 günlükken kaybetmiş bi anne olarak aynı korkuları yaşıyorum, henüz keseyi görmedik, kalp atışı duymadık korku daha yoğun rabbim hakkkımızda hayırlısını versin

Evet canım seni çok iyi hatırlıyorum.. Merak etme canım ben ilk bebeğini kaybeden anneleri bi sınavdan geçtiler diye düşünüyorum, bizde Allahıma çok şükür bu sınavı isyan etmeden şükür ederek geçtik Rabbim inşallah sağlıklı,hayırlı bi şekilde evlatlarımızı bize bağışlar :emir_bebek::nazar:

Back
X