Tesekkur ederim:))))Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500'e ulaştığında yani 4 buçuk - 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir.
B-HCG düzeyi biraz daha yükselerek 2000-3000 düzeylerine vardığında ise yani ortalama 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi trans abdominal (karından) ultrasonda aracılığıyla da görülebilir
Surekli ayni doktora gitmenin daha iyi olacagini dusunuyorum bunun icin doktor arayisindayimIlk haftalarda alttan muayene iyi değil. Ama bi problemin yoksa bi devlet hastanesine git derim.ama doğumu dediğin bayandan yaptırmak istersen son 2 ay kala geri git
evet birdaha baktirmak istemiyorum ilk bebegimiz ve ilk muayene bilmedigim icin bisey diyemedim doktora.umraniyede oturuyorum sanirim devlette yaptirip oyle gidicem dr.aAlttan baktırma birdaha.. O testleri normal bi hastanede yaptırıp sonuçlarıda götürebilirsin doktoruna canım hangi semttesin
Sağlık ocağına gidip hamileyim deyip kayıt yaptırıyorsun, ultrason fotonu ve beta hcgni götür ve doktorun istediği testleri. Onlar Zaten hemen gerekli testleri yapıyorlar ücretsiz olarak.evet birdaha baktirmak istemiyorum ilk bebegimiz ve ilk muayene bilmedigim icin bisey diyemedim doktora.umraniyede oturuyorum sanirim devlette yaptirip oyle gidicem dr.a
Ben ilk hamileliğimde ilk 3 ay hep alttan bakıldı.Herhangi bir risk olsa doktorlar bunu göze alırlar mı?Şimdi ki karından baktı ama alttan da bakmak istese benim için sıkıntı değil.Kizlar merhaba ctesi gunu 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim:))) hisar hastanesi filiz hanima gittim. İlk muayenede alttan bakmasi normalmi sizce kafama cok takildi
Birde istedigi kan ve idrar testleri varki testlerin toplami cooook pahali bu testleri disards yaptirmam mumkunmus sizce nerede yaptirabilirim
Filiz hanim cok ilgili cok guleryuzlu cok begendim ama hastane cok pahali baska onerebileceginiz doktor varmi anadolu yakasinda
kızlar normalde benm bugün adetim 5 gün oldu geçti.Adetime 1 gün kala 31.12.2014 idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı sonra kan testi yaptırdım vee 43 çıktı pozitif dedi acilde yaptırdm doktor olmadığı için hemşire ile konuştuk pozitif ama değer düşük deyince sevinemedm yani birkaç gün sonra yeniden yaptır dedi bende 02.01.2015 tarihinde kasıklarda çok ağrı olunca acile gittim ve kan testi yaptırdım değer 73 çıktı yine aynı şekilde pozitif dedi , ancak doktor ağrım olunca kadın doğuma görün dedi dış gebelik olabilir diye ... şu anda belim kasıklarım çok ağrıyor sizce normal mi ?bilgilendirirseniz sevinirim
canm inşallah değildir ama 2 günde iki katına cıkmalıydı değerin senin biraz düşük cıkmış ondan öle demişttir hemen endişelenme dün yeniden verseydin kan bakalım ne olmuş değerler..kızlar normalde benm bugün adetim 5 gün oldu geçti.Adetime 1 gün kala 31.12.2014 idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı sonra kan testi yaptırdım vee 43 çıktı pozitif dedi acilde yaptırdm doktor olmadığı için hemşire ile konuştuk pozitif ama değer düşük deyince sevinemedm yani birkaç gün sonra yeniden yaptır dedi bende 02.01.2015 tarihinde kasıklarda çok ağrı olunca acile gittim ve kan testi yaptırdım değer 73 çıktı yine aynı şekilde pozitif dedi , ancak doktor ağrım olunca kadın doğuma görün dedi dış gebelik olabilir diye ... şu anda belim kasıklarım çok ağrıyor sizce normal mi ?bilgilendirirseniz sevinirim
3 ocakta test yaptım ancak silik çıktı benmde bugün 5 gün geçiyor ,perşembe de randevu aldım bakalım hersey o zaman belli olacak aslında kkorkuyorumm , sürekli aç hissediyorum kasıklarda sancım çok var özellikle yatınca ve sabah gögüslerde karın bölgesinde belimde çok ağrım var,
ya benim testler pozitif çıkıyor ancak net değil silik çıkıyor bilmiyorum yeni olduğundan ya da öle olması gerekiyor...
inş ya hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.. belkide yeni olduğundan bu kadar düşüktür diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?