Hamileyim ama kafamda soru isaretleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi CROCU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ilk haftalarda alttan muayene iyi değil. Ama bi problemin yoksa bi devlet hastanesine git derim.ama doğumu dediğin bayandan yaptırmak istersen son 2 ay kala geri git

Alttan baktırma birdaha.. O testleri normal bi hastanede yaptırıp sonuçlarıda götürebilirsin doktoruna canım hangi semttesin

ilk muayenelerde vajinal usg ve muayene gayet normaldir ve düşüğe neden olmaz.

oh maşallah yaa bakalım benimki ne kadar olmuş merak ediyrum aslında bende aralık 1 de olmuştum aramızda bi hafta var sadece:) benmki de 4 haftalık mıdır?

ilk muayenelerde vajinal usg ve muayene gayet normaldir ve düşüğe neden olmaz.
Benim ilk gebeliğimde hep alttan bakıldı ve en sonunda kanamayla düşük yaptım galiba o yüzden bana tehlikeli geliyor bilemem karından daha sağlıklı bence

Benim ilk gebeliğimde hep alttan bakıldı ve en sonunda kanamayla düşük yaptım galiba o yüzden bana tehlikeli geliyor bilemem karından daha sağlıklı bence

alakası yok vajinal muayene ve usg ile
eğer risk olsa kimse o riski almazdı zaten durduk yere
tesadüftür sadece

Orasını bilemem bana hep çevremdekiler bu konuda uyardığı için bende alttan baktırmamasını söyledim gerek yok bence karından bakmak yerine durduk yere alttan bakmasının bi anlamı yok eğer kalp sesi veya bebeği göremiyorsa alttan bakarak kesinleştirebilirde herşey normalken alttan bakmak bana pek mantıklı gelmiyor herkesin kendi fikri

merhaba hanımlar

ben cuma gıttım doktora 5 haftalık dedı canım keseyıde gordum cok sukur en son 23 kasımda adet olmustum
Canim bende 23 kasimda adet oldum doktorum 5 haftalik dedi ama dogum 30 agustos dedi 30 agustosa gore hesaplarsam 7 haftalik oluyo kafam katisti

pazar günü ben de test yaptım koyu çıktı çizgi inanamadım bir daha yaptım ikincisi de koyu çıktı.hemen kan testi yaptırdım 3939 çıktı.dün doktora gittim kese göründü..dert hiç bitmiyor bu seferde kalbi atacak mı diye bir tedirginlik var..Allah hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Amin canim yaa ayni telas bendede var dr iki hafta sonra gel kalp atisini dinleyelim dedi simdi merakla onu bekliyorum allahim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin

günler de geçmiyor..zaten bebişe de alışabildim mi bilmiyorum bazen unutuyorum siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz?

9 haftalık oluncaya kadar alttan muayene ediyorlar yani sıkıntı yok . nde özele gidiyorum ama tahlil için tekrar ücret almıyor

Canim ben cuma gunu gittim 6 haftalik kalp atisi var dedi ben duymadim dogumumuz ayni bu arada umarin sende gorursun cnm
Canim bizde sali gunu gittik kalp atisini dinletti dokyor cok guzel bi duygu. Sadece olmasi gerektiginden biraz kucuk dedi. O ndemek dedi gec dollenmis bir iki gun dedi yinede bisey anlamadim ama netten baktim onemli bisey degilmis sadece dogum tarihini yaniltabilirmis gec dollenme

9 haftalık oluncaya kadar alttan muayene ediyorlar yani sıkıntı yok . nde özele gidiyorum ama tahlil için tekrar ücret almıyor
Doktorun benden istedigi 23 tahlil vardi ve epey para istediler baska bir hastanede cok cok uygun fiyatina yaptirdim nerdeyse

Canim ben bugun doktora gittim linada bana 8 haftalik dinletiyoruz ama yinede dinletiyim dedi gayet gelisimi iyi dedi cnm 7 haffa 6 gunluk cok guzeldi Allahim herkese bu duyguyu yadatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…