Hamileyim ama kendimi hazır hissetmiyorum

gunes kocak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
10
4
1
25
İstemeyerek hamile kaldım evleneli bir yıl dolmadan hamile oldğumu ögrendim şuan 2.5 aylık hamileyim korkuyorum ya çocugumu sevemezsem benim gibi başta istemeyipde doğurduktan sonra bu düşünceleri kendiliğinden gecen varmı ? Lütfen yorum yapar mısınız çok kötü durumdayım :(

İstemeyerek hamile kaldım evleneli bir yıl dolmadan hamile oldğumu ögrendim şuan 2.5 aylık hamileyim korkuyorum ya çocugumu sevemezsem benim gibi başta istemeyipde doğurduktan sonra bu düşünceleri kendiliğinden gecen varmı ? Lütfen yorum yapar mısınız çok kötü durumdayım :KK43:
Merhaba, hayırlı olsun😍 öncelikle evlendiğimde 2 yıl boyunca asla çocuk istemedim. Olsa bile sevemem diyordum. Şuan 1 yıldır istiyoruz olmuyor. Olmaması öyle acı verici ki… emin ol annelik çok özel ve kutsal canım🙏🏼 lütfen kıymetini bil ve bebeğinle ilgili güzel hayaller kur🙏🏼 onu kucağına aldığında neden daha önce istemedim diye soracaksın kendine… 🙏🏼🩷

Ben de aynen senin gibiyim 4 haftalık olduğumu öğrendim 2 gün oldu ve gözyaşlarım dinmiyor hiçbir şey hissedemiyorum

Merhaba, hayırlı olsun😍 öncelikle evlendiğimde 2 yıl boyunca asla çocuk istemedim. Olsa bile sevemem diyordum. Şuan 1 yıldır istiyoruz olmuyor. Olmaması öyle acı verici ki… emin ol annelik çok özel ve kutsal canım🙏🏼 lütfen kıymetini bil ve bebeğinle ilgili güzel hayaller kur🙏🏼 onu kucağına aldığında neden daha önce istemedim diye soracaksın kendine… 🙏🏼🩷
İnşallah rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah gülüm 😍

İstemeyerek hamile kaldım evleneli bir yıl dolmadan hamile oldğumu ögrendim şuan 2.5 aylık hamileyim korkuyorum ya çocugumu sevemezsem benim gibi başta istemeyipde doğurduktan sonra bu düşünceleri kendiliğinden gecen varmı ? Lütfen yorum yapar mısınız çok kötü durumdayım :KK43:
3 kaybın üstüne isteyerek ve doktor doktor gezerek hamile kaldım. Ben bile tereddüt ediyorum. Bebeğim olacağı için çok mutluyum ama hazır değil gibiyim. Yetersiz kalacak gibiyim. Bence bu hisler normal ama doğunca onun için en iyi anne olacağız inşallah

Bence bağ oluşmaya başlayacak zamanla onunla konuştukça ettikçe varlığına alışınca diye düşünüyorum şuan ilk gebelikte böyle hisler başta normal sanırım arkadaşlarım da böyle gördüm. İyi anneler şimdi.

Hamile kalabilmek için uğraştım. 4 ay içinde kaldım. İstiyorum sanmıştım, hamile olduğumu öğrenince mutluluktan ağlarım sanmıştım. İçimde hiç bişey değişmemişti. Yavaş yavaş hamilelik fikrine alışmışken de kaybettim. Dünyam başıma yıkıldı. Yani söylediklerimizi dikkat edin.

valla bizde artık yapsak mı gazıyla yaptık pozitifi görünce şok olduk bir mutluyum çok heyecanlıyım bir çok üzülüyorum bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kötü olacak gibi hissediyorum değişik.. herkes bir kucağına al çok değişecek duyguların diyor

3 kaybın üstüne isteyerek ve doktor doktor gezerek hamile kaldım. Ben bile tereddüt ediyorum. Bebeğim olacağı için çok mutluyum ama hazır değil gibiyim. Yetersiz kalacak gibiyim. Bence bu hisler normal ama doğunca onun için en iyi anne olacağız inşallah
İnşallah ben 10+3 sen kaç haftalıksin canim

Hamile kalabilmek için uğraştım. 4 ay içinde kaldım. İstiyorum sanmıştım, hamile olduğumu öğrenince mutluluktan ağlarım sanmıştım. İçimde hiç bişey değişmemişti. Yavaş yavaş hamilelik fikrine alışmışken de kaybettim. Dünyam başıma yıkıldı. Yani söylediklerimizi dikkat edin.
😔 çok üzgünüm biraz dinlen ve gerçekten hazır olduğunda tekrar düşün 🫶🏻

valla bizde artık yapsak mı gazıyla yaptık pozitifi görünce şok olduk bir mutluyum çok heyecanlıyım bir çok üzülüyorum bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kötü olacak gibi hissediyorum değişik.. herkes bir kucağına al çok değişecek duyguların diyor
Evet bende işte çok seviyorum bebekleri falan allah var içimden geliyordu da yapmak ama ani olması beni şok etti bakalım hayırlısı olsun inşallah

Doğum yaptığım ilk gün bile hissizdim. Ama ertesi gün bana gözlerini açıp baktığında aşık oldum kızıma. Aşırı seviyorum. İnanılmaz bir duygu ya. Yaşamadan anlamak imkansız. Bir canlıyı bu kadar çok sevmek akıl işi değil. Şu an Kalbim çarpıyor onu düşününce bile. Ben isteyerek hamile kaldım ama hislerimin oluşması zaman aldı. Evlatsız bir hayat bomboş geliyor şimdi

Ben de isteyerek hamile kaldım onu seviyorum da ama bazen yanlış mi yaptım hata mı yaptım diye ağlıyorum ağladığım için kendimi suçluyorum.
Bir daha eskisi gibi olmayacak herşey diyorlar böyle saçma sözler yüzünden psikolojim bozuldu insanların yorumları bizi kötü etkiliyor
Yok dönüşü yok yok hayatın bitti vs of
Malesef benim de içimde hüzün var sevincin yanı sıra sadece çok korkuyorum 😔😔😔

Bu sozlerini dogurduktan sonrada alalim bakalim. Inan onun o küçücük parmaklarini gorunce hemde onu sen doguracaksin bu bir mucize. Ben soyle dusunmustm. Bu benimmi simdi bu benden mi cikti diye. Inan onu herkstn cok seviceksn

Back
X