- 7 Ağustos 2023
- 10
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi gunes kocak
-
Merhaba, hayırlı olsunİstemeyerek hamile kaldım evleneli bir yıl dolmadan hamile oldğumu ögrendim şuan 2.5 aylık hamileyim korkuyorum ya çocugumu sevemezsem benim gibi başta istemeyipde doğurduktan sonra bu düşünceleri kendiliğinden gecen varmı ? Lütfen yorum yapar mısınız çok kötü durumdayım
Ayyy nolcak bizim bu halimizBen de aynen senin gibiyim 4 haftalık olduğumu öğrendim 2 gün oldu ve gözyaşlarım dinmiyor hiçbir şey hissedemiyorum
İnşallah rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah gülümMerhaba, hayırlı olsunöncelikle evlendiğimde 2 yıl boyunca asla çocuk istemedim. Olsa bile sevemem diyordum. Şuan 1 yıldır istiyoruz olmuyor. Olmaması öyle acı verici ki… emin ol annelik çok özel ve kutsal canım lütfen kıymetini bil ve bebeğinle ilgili güzel hayaller kur onu kucağına aldığında neden daha önce istemedim diye soracaksın kendine…
3 kaybın üstüne isteyerek ve doktor doktor gezerek hamile kaldım. Ben bile tereddüt ediyorum. Bebeğim olacağı için çok mutluyum ama hazır değil gibiyim. Yetersiz kalacak gibiyim. Bence bu hisler normal ama doğunca onun için en iyi anne olacağız inşallahİstemeyerek hamile kaldım evleneli bir yıl dolmadan hamile oldğumu ögrendim şuan 2.5 aylık hamileyim korkuyorum ya çocugumu sevemezsem benim gibi başta istemeyipde doğurduktan sonra bu düşünceleri kendiliğinden gecen varmı ? Lütfen yorum yapar mısınız çok kötü durumdayım
İnşallah ben 10+3 sen kaç haftalıksin canim3 kaybın üstüne isteyerek ve doktor doktor gezerek hamile kaldım. Ben bile tereddüt ediyorum. Bebeğim olacağı için çok mutluyum ama hazır değil gibiyim. Yetersiz kalacak gibiyim. Bence bu hisler normal ama doğunca onun için en iyi anne olacağız inşallah
Hamile kalabilmek için uğraştım. 4 ay içinde kaldım. İstiyorum sanmıştım, hamile olduğumu öğrenince mutluluktan ağlarım sanmıştım. İçimde hiç bişey değişmemişti. Yavaş yavaş hamilelik fikrine alışmışken de kaybettim. Dünyam başıma yıkıldı. Yani söylediklerimizi dikkat edin.
Evet bende işte çok seviyorum bebekleri falan allah var içimden geliyordu da yapmak ama ani olması beni şok etti bakalım hayırlısı olsun inşallahvalla bizde artık yapsak mı gazıyla yaptık pozitifi görünce şok olduk bir mutluyum çok heyecanlıyım bir çok üzülüyorum bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kötü olacak gibi hissediyorum değişik.. herkes bir kucağına al çok değişecek duyguların diyor
9 ay oldu kaybedeli. Bakalım bekleyeceğizçok üzgünüm biraz dinlen ve gerçekten hazır olduğunda tekrar düşün
Kesinlikle9 ay oldu kaybedeli. Bakalım bekleyeceğiz
4-5. Günün sonunda artık hamileyim diyebiliyorum ama hala içten içe ısınamıyorum kendime yakıştıramıyorumAyyy nolcak bizim bu halimiz
Bu sozlerini dogurduktan sonrada alalim bakalim. Inan onun o küçücük parmaklarini gorunce hemde onu sen doguracaksin bu bir mucize. Ben soyle dusunmustm. Bu benimmi simdi bu benden mi cikti diye. Inan onu herkstn cok seviceksnİstemeyerek hamile kaldım evleneli bir yıl dolmadan hamile oldğumu ögrendim şuan 2.5 aylık hamileyim korkuyorum ya çocugumu sevemezsem benim gibi başta istemeyipde doğurduktan sonra bu düşünceleri kendiliğinden gecen varmı ? Lütfen yorum yapar mısınız çok kötü durumdayım
19 haftalık olduk biz de çok şükürİnşallah ben 10+3 sen kaç haftalıksin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?