hamileyim ama kesesi normal değil dedi doktor :(( missed olabilirmi

nihaLite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
637
4
46
Kayseri
6 haftalık hamileymişim ama 4 haftalık gibi görünüyor bebeğin dedi doktor cok mutsuzum bekle düşerse düşer dedi sanırım düşmezse kürtaj olacak şoktayım şuan dün beta değerim 10.312ydi bügün 11.101 olmus gittikce yükseliyor eger bebeğim ölmüş olsa degerım niye artsın degılmı yardımc edın lütfen basına boyle bırsey gelen varmı (

Kesesi normal değil derken sadece haftası küçük anlamında mı söyledi? Öyleyse belki de geç döllenmedir, gayet yaygın bir olay. Bence endişe etme bekle bakalım, Allah hayırlısını verir inşallah.

benimde başıma böyle bi durum geldi şubat ayında ve düşükle sonuçlandı inşallah seninki gelişir ve tutunur sana...

geç döllenme olabilir.o problem değil.yalnız bhcg değerinin artışını takip et.iki günde 2 katına yükselmeli.

düşük yapmak cok acı verıyor dıyorlar onada korkuyorum kese normal değil dedi doktor yuvarlak degıl etrafında beyaz sıvı yok dedi ve kürtaj dedı ne kadar vıcdansızlar dırek oyle soylenırmı bebek 4 haftalık gorunuyor ama 6 haftalık dedi ve kan değerimde yüksek eger yüksek olmasa gec dollenme dıyecekmıs yüksek olunca missed dedi korkuttu beni 1 hafta bekle dedi şimdi 1 hafta nasıl bekleyim

canım senin durumunda bana yakın görünüyo..merak ettim..bebeğin gelişip,geeliğin devam ettimi

ilk önce olumlu düşün canım.buna benzer bir olay benim başımdan geçti.bazı doktorların cihazları eski olduğu için keseyi bazen normal göremiyorlar galiba.
25 ocakta 5.5 haftalık hamleydim.işten eve dönerken kanamam oldu.bizde hastanenin aciline gittik.gittiğğim doktorunda bir sürü hastası oluyor genelde çok talabi var.nedense..
keseyi görüyorum ama içi boş dedi,sağlıksız duruyormuş falan filan...seni bu gece hastaneye yatıralım kürtaj yapalım dedi,yoksa daha büyük bir kanamayla bana tekrar gelevilirsin hazırlıklı ol dedi.eşimle birbirimize baktık,hayır dedim Allahıma bırakıyorum bekleyeceğim...
ertesi gün kendi doktoruma gittim,randevuyu daha önceden almıştım çünkü.ultrasona girdiğimde minik bebeğim kese içindeki kalp atışlarını gördük :)))o an nasıl ağladım sevinçten bir mucize gibi geldi bana...rapor aldım dinlenerek kanama olayım geçti çok şükür.şimdi üç ayımınz kaldı bebeğimizi kucağımıza almaya.bu yazıyı okuyan arkadaşlar bebeğimin sağlıklı gelmesi için dualarınızı eksik etmeyin ne olur :))

bende 6 haftalık hamileyim ve doktor aynı şeyi banada söyledi.kese yuvarlak değil dedi. cidden bende gördüm yamuk bişeydi pürüzsüz olması gerekiyomuş ve benimki ikizdi. 1hafta içinde düşer düşmezse kürtaj dedi.şuanda hiçbi kanama yok sanırım kürtaj olacam çok korkuyorum ilk bebeğimdi. Allah herkese sabır versin....

benimki üçgen şeklindeydi içi siyahtı yani hiç bebek görünmedi seninki ikizmiş bile görmüş demekki doktor bence zamana bırak kürtaj olma ben oldum ama benimki şarttı kürtajdan 2 hafta sonra yine hamile oldum şuan 8 haftalık hamileyim bu bebeğim normal elh. Allahım kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…