- 14 Haziran 2023
- 5
- 30
- 1
- 27
- Konu Sahibi feryalekmek
Merhaba ben evliyim ama eski nisanlimla yatiyodum arada sirada hamileyim ama eski nisanlimdan mi yoksa kocamdan mi bilmiyorum .Ne yapmaliyim sizce?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazı tura? Eşiniz yazı olsun,nişanlınız da tura olsun.Merhaba ben evliyim ama eski nisanlimla yatiyodum arada sirada hamileyim ama eski nisanlimdan mi yoksa kocamdan mi bilmiyorum .Ne yapmaliyim sizce?![]()
Şakasın sen değil mi ?Merhaba ben evliyim ama eski nisanlimla yatiyodum arada sirada hamileyim ama eski nisanlimdan mi yoksa kocamdan mi bilmiyorum .Ne yapmaliyim sizce?![]()
Boşanıp test yaptıracaksiniz.Merhaba ben evliyim ama eski nisanlimla yatiyodum arada sirada hamileyim ama eski nisanlimdan mi yoksa kocamdan mi bilmiyorum .Ne yapmaliyim sizce?![]()
Yavru sen daha birkaç saat önce bakireydin ne oldu dkdkdkdkMerhaba ben evliyim ama eski nisanlimla yatiyodum arada sirada hamileyim ama eski nisanlimdan mi yoksa kocamdan mi bilmiyorum .Ne yapmaliyim sizce?![]()
Ya djfjfjf ben yazacaktım hain kadınHamileyim ama kimden
En tatlı birisinden
Nasıl anlatsam sana
İlk harflerime bakmasana
Bir başka konuBirbirimizi 3 yıldir taniyoruzben ona o da bana asikti en son aileler devreye girdi.Biz nisanlandik nisanlandiktan sonra degismeye basladi 3 aydir boyle.Ne desem ters cevap veriyo.Iliskiye girmezsek ayrilirim bana guvenmiyosun falan diyo ne yapabilirim
İyi yetişmişimYa djfjfjf ben yazacaktım hain kadın![]()
Hikayede ruh yok ruh, geçmiyo abicimMerhaba ben evliyim ama eski nisanlimla yatiyodum arada sirada hamileyim ama eski nisanlimdan mi yoksa kocamdan mi bilmiyorum .Ne yapmaliyim sizce?![]()
Uzaktan eğitimle olmuştur.Yavru sen daha birkaç saat önce bakireydin ne oldu dkdkdkdk