- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.830
- 548
- 25
- Konu Sahibi feryalekmek
Bütün tuşlara aynı anda basmak diye buna denir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mısınız siz yaaaMerhaba ben evliyim ama eski nisanlimla yatiyodum arada sirada hamileyim ama eski nisanlimdan mi yoksa kocamdan mi bilmiyorum .Ne yapmaliyim sizce?![]()
Hamileyim ama kimden
En tatlı birisinden
Nasıl anlatsam sana
İlk harflerime bakmasana
Aynı gün ne ara evlendin de, ilişkiye girdin de hamile kaldın. Yıldırım nikahı bile olsa bu kadar yetişemezsinnnn.. kafaya bulmaya geldin belli de bari biraz usturuplu olsaydı.. ayhhhh sana yazarken bile sarf ettiğim zaman boşa gitti şimdi anladımBirbirimizi 3 yıldir taniyoruzben ona o da bana asikti en son aileler devreye girdi.Biz nisanlandik nisanlandiktan sonra degismeye basladi 3 aydir boyle.Ne desem ters cevap veriyo.Iliskiye girmezsek ayrilirim bana guvenmiyosun falan diyo ne yapabilirim
Evet yaaaaNere gitti yaaa daha yeni başlıyoduk![]()
Ay yazmaya girdim yazamadim icimde galdihxgxgxgxgHamileyim ama kimden
En tatlı birisinden
Nasıl anlatsam sana
İlk harflerime bakmasana
Ya ben de ya bxbxbxhYa djfjfjf ben yazacaktım hain kadın![]()
Başlığı okuyunca ilk aklıma gelenHamileyim ama kimden
En tatlı birisinden
Nasıl anlatsam sana
İlk harflerime bakmasana
Neyin kafasını yaşıyorsunuzMerhaba ben evliyim ama eski nisanlimla yatiyodum arada sirada hamileyim ama eski nisanlimdan mi yoksa kocamdan mi bilmiyorum .Ne yapmaliyim sizce?![]()
3. bir kişi bulup bebeği ona kakalayabilirsinizMerhaba ben evliyim ama eski nisanlimla yatiyodum arada sirada hamileyim ama eski nisanlimdan mi yoksa kocamdan mi bilmiyorum .Ne yapmaliyim sizce?![]()
Konuya inanmadımdaMerhaba ben evliyim ama eski nisanlimla yatiyodum arada sirada hamileyim ama eski nisanlimdan mi yoksa kocamdan mi bilmiyorum .Ne yapmaliyim sizce?![]()
O pıtı pıtı karamela sepeti.Terazi lastik jimnastik yapsın bence.Acele etme canım doğunca benzerlikten anlarsın.
Sen Netflix'te senarist olsana.3. bir kişi bulup bebeği ona kakalayabilirsiniz
Sana yazayım mı senaryo. Seversin senaryolarıSen Netflix'te senarist olsana.