- Konu Sahibi pinkangell
-
kızlar daha gecen hafta hamile olduğumu öğrendim ama kendi ailemden baska kimse sevinmedi.kayınvalidem de öle sevnmiş gibi değildi yüzünden.görümcemde telde öğrendi.lafı bu aynen yazıyorum.'' ay cok sevindim hay allah .durmadan hay allah dedi.bu nedemek öle.hayırlı olsun bile demediler.kayınvalidemin bi arkadsı dediki ay ne sanslısın pinkangel kayınvaliden cok iyi.benm kaynanam olsa böle iyi davranmazdı bana dedi arkadası.kayınvalidemde dediki ''' ay keske olsam ( kötü kaynana olsam)ama ola karsındakinin niyetini bilince olamıyosun..ilk hamileleğim ve sevinemedim bile
kayınvalidemin bi arkadsı dediki ay ne sanslısın pinkangel kayınvaliden cok iyi.benm kaynanam olsa böle iyi davranmazdı bana dedi arkadası.kayınvalidemde dediki ''' ay keske olsam ( kötü kaynana olsam)ama ola karsındakinin niyetini bilince olamıyosun..
Kıyamambiz kadınlar kulubu olarak çok sevindik rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalla boşver be canım sen bebişini sağlıkla kucağına alda onlar sevinmesede olur
kızlar daha gecen hafta hamile olduğumu öğrendim ama kendi ailemden baska kimse sevinmedi.kayınvalidem de öle sevnmiş gibi değildi yüzünden.görümcemde telde öğrendi.lafı bu aynen yazıyorum.'' ay cok sevindim hay allah .durmadan hay allah dedi.bu nedemek öle.hayırlı olsun bile demediler.kayınvalidemin bi arkadsı dediki ay ne sanslısın pinkangel kayınvaliden cok iyi.benm kaynanam olsa böle iyi davranmazdı bana dedi arkadası.kayınvalidemde dediki ''' ay keske olsam ( kötü kaynana olsam)ama ola karsındakinin niyetini bilince olamıyosun..ilk hamileleğim ve sevinemedim bile
Hayirli olsun canim bosver ya sana oyle gelmistir
yada senin coskunu paylasmamislardir
sen bebisine ve kendine dikkat et ne mutlu sanaki anne oluyorsun
..
bu konuya bende zoruma giden bir olayimi sigdirsam kizmazsin demi?
gecen ogrendim bebegim kiz olacakmis
nasil mutlu oldum bilemezsiniz
ama boyle seyleri takmayan ben zoruma giden seyler oldu
kayinbabam, gorumcelerim ruyalarinda erkek cocugum olacagini gormusler
ve kesin oglan olacak demislerdi ben dogal karsilayip saglikli olsunda farketmez derdim
neyse bebisim kiz olacaginin mujdesini aldim esimle aradik
konusma aynen su
-cinsiyeti ogrendik
-oglanmiymis
-hayir kiz
-...
-alo?
-aa biz oglan diye dusunmustuk (eksi eksi)
sen ne istemistin?
-saglikli bir evlad olmasini istemistim ne isteyecem daha allahtan (sinirli)
-hayirli olsun allah tamamini getirsin
-sagolun ve esime veriyorum telefonu sinirle
:84:
benmi çok duygusal ve alınganım acabaa
cnm boşver yaaaa çok ta fifi ne kafana takıyosun kiiiii
ben 2 senelik evliyim ama çocuğum olmuyoooo
keşke olsada sölesemde kaynanamgil sevinmse boşver kuzum yaaaa sen doğur çocuğunu kendi başına bak kafana göre gelip karışırlarsada daha hamile olduğuma sevinmediniz şimdide bebeğim ve bana karışmayın deeeee
cnm allah tamamına erdirsin inş...kurban olduğum rabbim bizede nasip etsin bu güzel duygularııı
sanada dua edicem cnm butun olmayanlara.umreye gidebiliriz.bu ararlar
ya canım acayip işkembe çorbası istiyor yaa bol limonlu.hiç sevmem ama ağzımda o tat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?