Hamileyim ama kimse sevinmedi

pinkangell

evli mutlu çocuklu:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
263
0
46
Diğer
kızlar daha gecen hafta hamile olduğumu öğrendim ama kendi ailemden baska kimse sevinmedi.kayınvalidem de öle sevnmiş gibi değildi yüzünden.görümcemde telde öğrendi.lafı bu aynen yazıyorum.'' ay cok sevindim hay allah .durmadan hay allah dedi.bu nedemek öle.hayırlı olsun bile demediler.kayınvalidemin bi arkadsı dediki ay ne sanslısın pinkangel kayınvaliden cok iyi.benm kaynanam olsa böle iyi davranmazdı bana dedi arkadası.kayınvalidemde dediki ''' ay keske olsam ( kötü kaynana olsam)ama ola karsındakinin niyetini bilince olamıyosun..ilk hamileleğim ve sevinemedim bile

benimde kayınvalidem hamileyim dediğimde daha erkendi bi ev alsaydınızda öyle olsaydı dedi, başda üzülmüştüm ama sonra hiç problem etmedim, kimsenin sevinmesini bekleme, sen bebeğini kendini eşini düşün. belentilerin ne kdar az olursa o kadar mutlu oluyorsun.

Karşındaki iyi niyetli olunca sen de iyi niyetli oluyorsun anladım ben.

Hay Allah a gelince, neden sormadınız neden böyle diyorsun diye?

Hayirli olsun bebeginiz..Allah tamamina erdirsin.

Esiniz bebegi istiyor ve sevindiyse gerisini bos verin,onlarin sevinip sevinmedigide onemli degil bence...

Son düzenleme:
ah canım ne diye üzülüyorsunki yarın öbürgün görümcenin de hamile ıolduğunu duyarsan sende Hay allah dersin olmazmı . .
hamileyken kafana herşeyi takma . . sen mutlumuusn eşin mutlumu eee bide bebeğinin durumu iyi ise sizden mutluusu olamaz .Boşver sevinmesinler . . Onların dediklerine kulak asma
meleğini sağlıkla kucağına almanı dilerim . . Alalh hayırlı evlat versin

Kıyamam biz kadınlar kulubu olarak çok sevindik rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalla boşver be canım sen bebişini sağlıkla kucağına alda onlar sevinmesede olur

aman cnm ya boş ver bak ne çok sevindim sen kk daki bayanların sevincini kabul et...kaynana değilmi salla ya...

benim kayınvalidem 3 yıl çocuk lafı duymuyacam sizden dedi eşimle bana...yok artık 10 aylık evliyım zaten 3 yıl sonra die beklersem hiç çocuk sahibi olamam malum yaşım küçük değil yanı...salla kaynanaların hepsini sallayacaksın

sen hamileliğinin tadını çıkar inş...allah kucağına almayıda nasip eder

Ben de sevindim

Sevinmişlerdir ama daha çok şaşırmışlar galiba.Belki senden önce evlenen elti veya görümceden haber bekliyorlardı.Sizin daha düşünmediğinizi sanıyorlardı,o yüzden boş bulunmuş olabilirler.Sevinilmez mi yahu

Bu sözü yanlış anlamışsın sanırım.Karşındaki iyi niyetli olunca kötü kaynana olunmuyor demek istemiş.

canım hayırlı olsun.
ben de şaşırdıkları için öyle söylediklerini düşünüyorum.
hem öyle olmasa bile hiç takma üzme tatlı canını.

Hayirli olsun canim bosver ya sana oyle gelmistir
yada senin coskunu paylasmamislardir
sen bebisine ve kendine dikkat et ne mutlu sanaki anne oluyorsun
..
bu konuya bende zoruma giden bir olayimi sigdirsam kizmazsin demi?
gecen ogrendim bebegim kiz olacakmis
nasil mutlu oldum bilemezsiniz
ama boyle seyleri takmayan ben zoruma giden seyler oldu
kayinbabam, gorumcelerim ruyalarinda erkek cocugum olacagini gormusler
ve kesin oglan olacak demislerdi ben dogal karsilayip saglikli olsunda farketmez derdim
neyse bebisim kiz olacaginin mujdesini aldim esimle aradik
konusma aynen su
-cinsiyeti ogrendik
-oglanmiymis
-hayir kiz
-...
-alo?
-aa biz oglan diye dusunmustuk (eksi eksi)
sen ne istemistin?
-saglikli bir evlad olmasini istemistim ne isteyecem daha allahtan (sinirli)
-hayirli olsun allah tamamini getirsin
-sagolun ve esime veriyorum telefonu sinirle
:84:

Son düzenleme:

cnm boşver yaaaa çok ta fifi ne kafana takıyosun kiiiii
ben 2 senelik evliyim ama çocuğum olmuyoooo
keşke olsada sölesemde kaynanamgil sevinmse boşver kuzum yaaaa sen doğur çocuğunu kendi başına bak kafana göre gelip karışırlarsada daha hamile olduğuma sevinmediniz şimdide bebeğim ve bana karışmayın deeeee
cnm allah tamamına erdirsin inş...kurban olduğum rabbim bizede nasip etsin bu güzel duygularııı

canım senin bebişte hayırlı olsun..yerim ben onu.. kız çocuklarıda çok cici oluyor ..
malesef kız-erkek ayrımı hala yapılıyor boşver erkek analarının hallerinide görüyoruz rabbim hayırlısını versin

aslinda hamilelik baslangicinda cok duygusal olunuyor
bir arkadasim vardi kedi ve yavrusuna bakar aglardi :)
bende asiri coskular bekledim herkes cok sevidni hamile olduguma
ama yine benim bekledigim gibi degildi :)
hamilelik cok ozel hissetirir insani
'ki oyle zaten can tasimak cok ozel bir duygu
sen duygularini yasamaya bak
kimsenin golgelemesine izin verme

sanada dua edicem cnm butun olmayanlara.umreye gidebiliriz.bu ararlar

ya canım acayip işkembe çorbası istiyor yaa bol limonlu.hiç sevmem ama ağzımda o tat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…