- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
arkadaşlar 1 aylık hamileyim , 3 buçuk yaşında oğlum var ,dün akşam bu sebeple eşimle çok büyük kavga ettim ,hata bende o kadar doldum ki sonra kendime de kızıyorum ..konuya gelirsek ailesi için eşimle iki bayram geçsin sonlara doğru öğrensinler dedim tamam dedik ,benim sıpa dün babaannesiyle konuşurken benim kardeşim olucak demiş ama anlamamış gezinip konuşma huyu var benimkinin ,eşim de dedi ki tamam biz söylemiycez ama oğlan söylerse dedi ,ben de yok öyle bir şey yanında konuşuldu bu aralar söylüyor derim dedim ,öyle olmaz bırakmazlar sen söylersin falan diye üstüme gelince eşim bende kayış koptu attım yıktım sinirlendim eskileri söyledim kustum kustum ama hep aynı rahatlayamıyorum ... Neyse bu gitti mesaj attım gelsin diye ikimizde sakinleştik konuştuk ,onları takıntı haline getirdiğimi söyledi ,kendimi boşuna üzdüğümü söyledi ,birşeyleri salıp bırakamıyoruz olar gibi hiç birşey olmamış gibi davranalım diyoruz yapamıyoruz dedi ,içimize işledi onların adı geçsin konuda çok fazla tepkiler veriyorsun dedi ,söylersek söyleriz eskidendi o konuşturmam şimdi dedi ,sarıldı öptü...dünden beri salak gibiyim... ilk oğlumda ismiyle çok dalga geçtiler özellikle kaynatam , ağzımı açıp birşey diyemedim basiretim bağlandı , doğuma giricem isterseniz zübük koyun dedi kaynanam banane aklı sıra iyi birşey söylüyor gevşek ,riski doğum yaptım 1 hafta hastanede yatım hiç birinden bir ilgi alaka görmedim görümcem ne aradı 15 ün sonra geldi eve bebek görmeye 10 dk yol aramız, kaynanam yanımda kaldı yeni çıkmışım sezeryan oldum dik duramıyorum anneme de ben kalırım dedi ,tam sünneti getirdiler doğumuma ,ablanın elbisesi yok eşarbı yok bilmem nesi beni bıraktı bıraktı gitti kaç insana tek başıma açtım kapıyı ,yeni doğu yaptım bütçe kendimize kadar her şeyi düşünüyoruz eşimden için 50 bin çekicek rahatlıycaz diye diye sinirimi zıplattı ,bankada kredi vermedi eşime ÇOOK ŞÜKÜR borç çıktı 120 milyar kalıcaktık çektiğimiz parayla ... ooffffff şişim şiş kaç sene oldu kaldı içimde nefret ettirdiler bencilliklerinden yalanlarından ... kendime de kızıyorum gereksiz takıyorum bunları ,o anda diyemiyorum sonra kuruyorum ...