• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama Kimseye Söylemek İstemiyorum

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
arkadaşlar 1 aylık hamileyim , 3 buçuk yaşında oğlum var ,dün akşam bu sebeple eşimle çok büyük kavga ettim ,hata bende o kadar doldum ki sonra kendime de kızıyorum ..konuya gelirsek ailesi için eşimle iki bayram geçsin sonlara doğru öğrensinler dedim tamam dedik ,benim sıpa dün babaannesiyle konuşurken benim kardeşim olucak demiş ama anlamamış gezinip konuşma huyu var benimkinin ,eşim de dedi ki tamam biz söylemiycez ama oğlan söylerse dedi ,ben de yok öyle bir şey yanında konuşuldu bu aralar söylüyor derim dedim ,öyle olmaz bırakmazlar sen söylersin falan diye üstüme gelince eşim bende kayış koptu attım yıktım sinirlendim eskileri söyledim kustum kustum ama hep aynı rahatlayamıyorum ... Neyse bu gitti mesaj attım gelsin diye ikimizde sakinleştik konuştuk ,onları takıntı haline getirdiğimi söyledi ,kendimi boşuna üzdüğümü söyledi ,birşeyleri salıp bırakamıyoruz olar gibi hiç birşey olmamış gibi davranalım diyoruz yapamıyoruz dedi ,içimize işledi onların adı geçsin konuda çok fazla tepkiler veriyorsun dedi ,söylersek söyleriz eskidendi o konuşturmam şimdi dedi ,sarıldı öptü...dünden beri salak gibiyim... ilk oğlumda ismiyle çok dalga geçtiler özellikle kaynatam , ağzımı açıp birşey diyemedim basiretim bağlandı , doğuma giricem isterseniz zübük koyun dedi kaynanam banane aklı sıra iyi birşey söylüyor gevşek ,riski doğum yaptım 1 hafta hastanede yatım hiç birinden bir ilgi alaka görmedim görümcem ne aradı 15 ün sonra geldi eve bebek görmeye 10 dk yol aramız, kaynanam yanımda kaldı yeni çıkmışım sezeryan oldum dik duramıyorum anneme de ben kalırım dedi ,tam sünneti getirdiler doğumuma ,ablanın elbisesi yok eşarbı yok bilmem nesi beni bıraktı bıraktı gitti kaç insana tek başıma açtım kapıyı ,yeni doğu yaptım bütçe kendimize kadar her şeyi düşünüyoruz eşimden için 50 bin çekicek rahatlıycaz diye diye sinirimi zıplattı ,bankada kredi vermedi eşime ÇOOK ŞÜKÜR borç çıktı 120 milyar kalıcaktık çektiğimiz parayla ... ooffffff şişim şiş kaç sene oldu kaldı içimde nefret ettirdiler bencilliklerinden yalanlarından ... kendime de kızıyorum gereksiz takıyorum bunları ,o anda diyemiyorum sonra kuruyorum ...

Gereksiz takıntı haline getirmişsiniz.
Önce biraz rahatlayın.
Öğrenseler ne olur öğrenmeseler ne olur?
Ayrıca saha önceki hamileliğinizde almışsınız ağzınızın payını, şimdi daha tedbirli olun. Gelmesinler, görmesinler ne olacak? Mesafenizi koyun.

benimde 1 aylık civarı şuan bende eşime söylemek istemiyordum ama dün beni mecbur bıraktı söyledim şuan da bir o bir ben biliyorum oğlumada söylemek isterdim ama erken daha.çocuğu eşiniz ve siz yaptınız onlar değil söyleyip söylemek sizin tercihiniz boşverin

Henüz 1 aylık hamilesiniz. Biraz beklemek gibi bir düşünceniz varsa keşke hemen söylemeseydiniz kardeşi olacağını.Çocuk yani en nihayetinde bugün demez yarın yine söyler :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Gereksiz takıntı haline getirmişsiniz.
Önce biraz rahatlayın.
Öğrenseler ne olur öğrenmeseler ne olur?
Ayrıca saha önceki hamileliğinizde almışsınız ağzınızın payını, şimdi daha tedbirli olun. Gelmesinler, görmesinler ne olacak? Mesafenizi koyun.
teşekkürler ,mesafeliyim zaten ama eskiler aklıma geliyor,gerçekten gereksiz takıntı oluştu.

benimde 1 aylık civarı şuan bende eşime söylemek istemiyordum ama dün beni mecbur bıraktı söyledim şuan da bir o bir ben biliyorum oğlumada söylemek isterdim ama erken daha.çocuğu eşiniz ve siz yaptınız onlar değil söyleyip söylemek sizin tercihiniz boşverin
hep beraber gittik hastaneye abiyim artık ben diye kendi kendine havaya girdi bile :KK48:

Henüz 1 aylık hamilesiniz. Biraz beklemek gibi bir düşünceniz varsa keşke hemen söylemeseydiniz kardeşi olacağını.Çocuk yani en nihayetinde bugün demez yarın yine söyler :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
annecim şimdilik kimsye birşey demeyeli tamam mı söyleme sakın diyorum
tamam anne benim kardeşim olcak ama annme kimseye söyleme dedi derim diyor :KK45:

Hamileliğinizi söylemek için protokole gerek yok sanırım
Eşiniz haklı gereksiz ayrıntılarla kendinizi üzüyorsunuz
Eşinizin ailesi ile olan geçmişinizi unutmanızı mesafeli olmanızı tavsiye ederim

teşekkürler evet mesafeliyim ama geçmişi unutamıyorum ,onlarada birşet demem konuşurlarsa konuşurum giderim ama içime atma huyum var

keşke oğlunuza söylemeseydiniz, eşinizin dediği doğru, çocuk nasıl saklı tutacak. hem de ayrıca 9 ay burnunuzdan getirecek, ne zaman doğacak ne zaman doğacak, kendimden biliyorum, biz biraz geç söylememize rağmen sabredemedi.

geçmişte yaşananları geçmişte bırakmakta ben de zorlanıyorum, o konuda hiç önerim yok :(

yazdım işte ,
keşke oğlunuza söylemeseydiniz, eşinizin dediği doğru, çocuk nasıl saklı tutacak. hem de ayrıca 9 ay burnunuzdan getirecek, ne zaman doğacak ne zaman doğacak, kendimden biliyorum, biz biraz geç söylememize rağmen sabredemedi.

geçmişte yaşananları geçmişte bırakmakta ben de zorlanıyorum, o konuda hiç önerim yok :KK43:
eyvah öylemi yapıyorlar gerçekten ,bizimki abiyim ben artık diye geziyor ,kız istiyorum bir tane erkek var ya o da benim diyor :-), enteresan enteresan isimler buluyor ,bir şey yediğinde küçücük koparıyor bu da kardeşime diyor ,şimdilik eğlenceli ama ileride ne yapar bilmiyorum

Ben anlamadım canım. Kime ne senin çocuğundan ? Neden saklıyorsun ki ? Ben olsam madem sorunlar var herkese bilhassa duyururum. Siz kafa utulemeye devam edin biz öyle mutluyuz ki 2.yavrumuz geliyor gıbı davranırım. Takintilarndan kurtul.kulaklarını kapat. Kocan arkanda.

resmi nikahlı evlisiniz
bir kadınsınız
doğal olarak hamilesiniz
saklama kısmını anlamadım ben hiç.
tamam illa duyurulacak diye bir şey yok ama saklamak garip geldi.

yazdım işte ,

eyvah öylemi yapıyorlar gerçekten ,bizimki abiyim ben artık diye geziyor ,kız istiyorum bir tane erkek var ya o da benim diyor :-), enteresan enteresan isimler buluyor ,bir şey yediğinde küçücük koparıyor bu da kardeşime diyor ,şimdilik eğlenceli ama ileride ne yapar bilmiyorum

yandınız :KK70:

Ben anlamadım canım. Kime ne senin çocuğundan ? Neden saklıyorsun ki ? Ben olsam madem sorunlar var herkese bilhassa duyururum. Siz kafa utulemeye devam edin biz öyle mutluyuz ki 2.yavrumuz geliyor gıbı davranırım. Takintilarndan kurtul.kulaklarını kapat. Kocan arkanda.
çok teşekkürler ,kendime de çok kızıyorum , ilk oğlum olduğunda ismini sordular biz de iyi niyetimizle söyledik ,Hamza istiyordum eskiden beri iki isim koyduk ,yok Hamzoaa diye gülmeler kaynatamda ,yakın akrabası haydar mıydı hahhaaooo diye cıvımaları ,kaynanamın bir de ekstra dalgalarını bana anlatması off iğrendim hepsinden ...haklısınız aslında zamanında yaptığım yanlışları tekrarlıyorum böyle yaparak.

çok teşekkürler ,kendime de çok kızıyorum , ilk oğlum olduğunda ismini sordular biz de iyi niyetimizle söyledik ,Hamza istiyordum eskiden beri iki isim koyduk ,yok Hamzoaa diye gülmeler kaynatamda ,yakın akrabası haydar mıydı hahhaaooo diye cıvımaları ,kaynanamın bir de ekstra dalgalarını bana anlatması off iğrendim hepsinden ...haklısınız aslında zamanında yaptığım yanlışları tekrarlıyorum böyle yaparak.

sizi caydırmaya çalışmışlar, umursamayıp bildiğinizi yapmaya devam edin.

Hiç söz hakkı bırakma. Evet baba aynen hamzoooaaa de gül geç. Kudursun. İnan ki kızdığını anladıklarında üstüne üstüne geliyorlar.

sizi caydırmaya çalışmışlar, umursamayıp bildiğinizi yapmaya devam edin.
evet sanırım kaynatamın adını koyalım istediler ,artık 10 tane oğlum olsa birinin adını koymam

Hiç söz hakkı bırakma. Evet baba aynen hamzoooaaa de gül geç. Kudursun. İnan ki kızdığını anladıklarında üstüne üstüne geliyorlar.
hiç bir şey demedim sustum o yüzden hazmedemiyorum kenedime kızıyorum onlardan daha çok ,

evet sanırım kaynatamın adını koyalım istediler ,artık 10 tane oğlum olsa birinin adını koymam

hiç bir şey demedim sustum o yüzden hazmedemiyorum kenedime kızıyorum onlardan daha çok ,
Kiz olursa bihter,oglqn olursa behlul koyacam de
Mal gibi kalsinlar

Back
X