Allah hepimizin yardımcısı olsun inş . İlk aylarımda neler yapmalıyım nelerden uzam durmalıyım ? Ben havuza gidiyorum bebeğe zarar verir mi bu durum?dogumdan asiri korkan biriydim ama dogurdum 2 gun normal dogum sancisi cektim acilma olmadi sonra spinal sezeryana alindim rabbim yardim ediyor merak etme
Ekmeği normal yiyorum haftada 1 gun balık yemeğe özen göstereceğim inşallahKilonu kontrol altında tutmaya bak.Ekmeği hayatından çıkar,hazır gıdalardan uzak dur.Mevsimi haftada bir mutlaka balık tüket.
Ben ki evlenirken kan alan hemsireyi tekmeleyen insan! O kadar korkuyodum. Ama emin ol bebegin soz konusu oldugu icin kolunu kendiliginden uzaticaksinYarın doktor randevum var! 3 yıllık evliyim yaşım 29 ! Ama canım nasıl tatlı bi bilseniz şu doğum eyleminden yeryüzünde en çok korkan kadın benim sanırım!!! Gelelim mevzuya ilk deneme ve tam isabet sanırım! Cumartesi günü adetimin gecikmesi ve vücudumdaki değişimleri fark etmem üzerine 2 tane gebelik testi aldım hanii şu erken olanlarından !! Gözlerime inanamdım gayet net çift çizgi! İki testide yaptım ikiside öyle!!! Şuan duygusal olarak bir korku kapladı üzerimi !! Güleceksiniz kızacaksınız belki ama o alacakları kanı bile düşününce ağlayasım geliyo nolur beni teselli edin bi akıl verin bana
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş . İlk aylarımda neler yapmalıyım nelerden uzam durmalıyım ? Ben havuza gidiyorum bebeğe zarar verir mi bu durum?
Havuzdan sonra hemen duş alıp üzerimi giyiniyorum umarım mikrop filan kapmambende girdim havuza havuzun temiz olmasina bagli bir durum birde mayo yada bikini her neyse ustunde islak kalmasin doktorum uyarmisti beni sende cok islak kalmama bak yani girdin yuzdun ciktin baska bisi giy hemen ustune
Havuzdan sonra hemen duş alıp üzerimi giyiniyorum umarım mikrop filan kapmam
Evet havalar soğudu biraz . yakında bırakmayı düşünüyorum havuzu bu soğuk yüzündenyok kapmassin canim ama dikkat et havalar soguyor yavas yavas gerci hangi ildesin bilmiorum ama :)
Size bir sorum daha olacaktı biraz utanıyorum ama sorup öğrenmek gerek hamilelikte cinsellik nasıl olmalı ?Evet havalar soğudu biraz . yakında bırakmayı düşünüyorum havuzu bu soğuk yüzünden
Evet havalar soğudu biraz . yakında bırakmayı düşünüyorum havuzu bu soğuk yüzünden
Allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun ins :)aman hasta olmamaya calisin zor oluyor gebelikte cunku yasadigim icin biliorum ilac alamazsin bisi yapamazsin yatiyorsun
Allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun ins :)
Ay alemsin ya gece gece çok iyi geldi o bendede oluyo bilinç altı işteVhalla bende nasil dogumdan korkuyorum anlatamam....
Ruyalarima hep giriyor ....ama garip bi sekilde ruyalarimda hep pit diye cikiyor cocuk :) hatta bitanesinde cikip ayaklandi bile
bi kosede dogurup yurumeye devam etmistik
ne diyim insallah kolay olur...
ben ona hep narin ol gelirkrn evladim diyip duruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?