Hamileyim ama nedense çok korkuyorum

merhaba hanımlar ben de hamile oldugumu yenı ögrendim bende de korku var. bunu nasıl atlatacagımı da bılmıyorum ılk muayenede korkudan tansiyonum düşmüştü neredeyse bayılacaktım.
Bugün bende öyleydim elim ayağım birbirine girdi ama bugünü atlattın çok şükürde şu birsürü tahlil olayından korkuyorum kaç tüp kan alacaklat acep? yoksa seni çok iyi anlıyorum hergün kara kara düşünüyorum bugün doktorum çok kızdı sen hasta değilsin hamilesin sakın. Korkma dedi ama elde değil ki

İnşallah darısı başıma o zmn koskoca kadınsın diye kendime kızıp duruyorum ama elde değil ki teşekkür ederim içime biraz su serptiniz sizinde doğuma az kalmış sanırım sağsalim inşallah dilediğiniz gbi rahat bir doğum olsun rabbim gönlünüze göre versin

Rica ederim ne demek aynı yollardan ben de geçtim korkak bir insan olarak :)) güzel duana da amin diyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız kuzularimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…