- Konu Sahibi delaleminsin2013
-
canım ben 4 ay önce bebeğimi kaybettim onu koklayamadan kucağıma almadan sadece bakmakla yetindim hep umtla bekledim onun kokusunu kaç gün hastane kapılarında bekledim yeterki bebeğim iyi olsun ama olmadı allah bize bunu yazmış şimdi ne zeman bi bebek görsem içim gidiyor kıyafetlerini kokluyorum kızımın yerine içim parçalanıyor bu bize allahtan gelen birşey allah verdi allah yanına melek diye aldı ama sen allahın verdiği canı sen alacaksın kendi bebeğini kendin öldüreceksin ben şimdi bebeğimin mezarını kokluyorum mezarını okşuyorum.madem eşin bebek istemiyordu iyi korunacaktı yaparken iyi brşey yok ohhh kendi zevkini alsın çocuğa gelince aldır sahip çıksaymış kendine biz şimdi gün sayıyoruz 1 sene yasak.bu vicdan azabı seni mahfeder habarin olsun sen istemediğin sürece eşin hiçbirşey yapamaz iyi düşün:1no2:
Canlarim benim okadar iyisiniz ki anlatamam hepiniz yorumlar yaptiniz icim cok rahatladi zaten asla aldirma tarafi degilim ama kocam oyle yapinca halen de soyluyor nezaman randevu alacaksin diya ama ASLAAAAA ALDIRMAYACAGIM ASLAAAAAAA sizi cok seviyorum iyiki boyle bir siteye uye olmusum nekadar iyisiniz ve destek oluyorsunuz hepiniz Rabbim herseyi gonlunuze gore versin Herkeze hayirli evlatlar versin insallah
Merhaba arkadaslar dun aksam hamile oldugumu ogrendim zamansiz oldu.. 15 gunluk hamileyim cok yeni..Bugun beyimle konustuk ama maddi durumumuz iyi olmadigi icin istemiyor daha cok erken diyor aldirmami istiyor:çok üzgünüm: cok sasirdim Rabbim bize verdi cok sukur bunu aldirirsam nekadar gunaha girerim biliyorum ama kocam istemiyor kesinlikle..Ne yapmaliyim neolur bana yardim edin cok kotuyummm Allahimm
bu nasıl bişey ya destek mi bekliyosun canım aslaaaa ben tam 1 senedir olsun diye uğraşıyorum madem durumunuz yok o zaman korunsaydınız sağlık ocakları bedava prezervatif veriyo doğum kontrol hapı spiralll bu nasıl bi tedbirsizlik sen yüzündeki beni mi aldırıyosun alah sana öle bi hak vermemiş can vermeden can almak kimin haddine eşine ii ce anlat hem sen istiyosun madem karısısın kabul etcek ek iş yapsın napalımmmm
hayret bişe ya sokaklar çocuk doluuu madem bakamıcaksınız KORUNUN kardeşimmmm internet kullanıyosun herşeyi bilmen lazımmmm hangi çağdayız yaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Canlarim benim okadar iyisiniz ki anlatamam hepiniz yorumlar yaptiniz icim cok rahatladi zaten asla aldirma tarafi degilim ama kocam oyle yapinca halen de soyluyor nezaman randevu alacaksin diya ama ASLAAAAA ALDIRMAYACAGIM ASLAAAAAAA sizi cok seviyorum iyiki boyle bir siteye uye olmusum nekadar iyisiniz ve destek oluyorsunuz hepiniz Rabbim herseyi gonlunuze gore versin Herkeze hayirli evlatlar versin insallah
Merhaba arkadaslar dun aksam hamile oldugumu ogrendim zamansiz oldu.. 15 gunluk hamileyim cok yeni..Bugun beyimle konustuk ama maddi durumumuz iyi olmadigi icin istemiyor daha cok erken diyor aldirmami istiyor:çok üzgünüm: cok sasirdim Rabbim bize verdi cok sukur bunu aldirirsam nekadar gunaha girerim biliyorum ama kocam istemiyor kesinlikle..Ne yapmaliyim neolur bana yardim edin cok kotuyummm Allahimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?