hamileyim ama sevinemiyorum!

aymuel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
392
2
96
Diğer
merabalar arkadaslar.ben 7 haftalık hamileyim.5+6yken gittik doktora.keseyi gördük.fakat kalp atışlarını göremedik.bide plesentada kanama varmış.doktor progestan ve ıstirahat önerdi.şimdi salı günü tekrar gidicem.inşallah bir sorun olmaz.bana dua edin.tam 20 ay sonra hiç beklemediğim anda geldi bebeğim.kaybetmek istemiyorum.

canım bol bol dua et bizimde dualarımız seninle rabbin inşallah sana bağışlayacaktır meleğini güzel haberlerini bekliyoruz

Canım yaa hakkında herşeyin en hayırlısı olsun inşallah Allah bebeğini sana bağışlasın.

canım merak etme kalp atışını duyarsın.bide benimde kanamam olmuştu idrarımda baya kanama çıkmıştı.şükürler olsun suan herşey yolunda.bana doktorum progestan vermişti onun çok iyi geldiğini düşünüyorum.ben günde iki defa onu fitil olarak kullanıyodum bir defada içiyodum.sitres yapma kendine bol bol yat dinlen.

alllh sıfalıgınızı versın canını sıkma bebeişin senı bırakmaz.dualarımız senınlen merak etme....saglıklan kucagına al inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

saolun arkadaşlar.hayırlısı neyse o olsun diyorum.tabi bebeğime birşey olursa çok üzülürüm.burdan haberleri veririm size.

Back
X