hamileyim ama sevinemiyorum

SAol canımm İnşAllah :2: ümitlenmemek en iyisi Allaha bırakalım inşAllah en güzeli hayırlısı olur ;) 21 kasımda doktora randevum var inşAllah bebişin kesesini hayırlı şekilde görürüm görürüz :)

hamile kalmayı gerçekten kafaya takma dr bana bu ay aşılama yapacaktı adetimin 14. günü sağ ve sol overler polikistik görünümdeydi birçok yumurta en büyüğü 10mm dr aşılama olmaz dedi yapma dı ama kullandığım ilaç vardı onun etkisiyle geç gelişebilir döllenme olabilir dedi işte allahın işi karışılmaz hakkaten geç döllenme oldu ve hamileyim yani kalıyosun demekki allah verecek olduktan sonra ama geriside çok önemli kese kalp atışı ne bilim bir sürü şey herşeyin hayırlısı oluruna bırakmak lazım

ya aslında gördüklerim karşısında söyleyebileceğim tek şey kader...takip edip tedavi olup her önleme karşı bebeğini yitirmiş annelerin yanısıra, önemsemeyip ihmal edip rastgele doğurmuş annelerde var...herkesin etrafında var böyle hikayeler. bilimin cevap veremediği herşeye cevap veriyor inançlarım...hz. muhammedin şu hadisi beni çok etkiler mesela; "Kıyamet gününe kadar bu dünyada vücut bulacak her hayat sahibi, kurtuluş yok, muhakkak meydana gelecektir" buyurmuştur..yani biz bir doğumu ya da ölümü gerçekleştiremeyiz sadece sebeplerini belirleyebiliriz...hiç kimsenin bir canlının ölümüne sebep olunmaması dileğiyle...

hamile kalmayı gerçekten kafaya takma dr bana bu ay aşılama yapacaktı adetimin 14. günü sağ ve sol overler polikistik görünümdeydi birçok yumurta en büyüğü 10mm dr aşılama olmaz dedi yapma dı ama kullandığım ilaç vardı onun etkisiyle geç gelişebilir döllenme olabilir dedi işte allahın işi karışılmaz hakkaten geç döllenme oldu ve hamileyim yani kalıyosun demekki allah verecek olduktan sonra ama geriside çok önemli kese kalp atışı ne bilim bir sürü şey herşeyin hayırlısı oluruna bırakmak lazım

ay canım hamilemisin sen çok sevindim canım benim allah sağsağlim kucağına aldığın günleride gösterir umarım :54:

merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum.bende hamileyim ama sevinemeyenlerdenim.bende tedavimin 2.ayında hamile kaldım.adetime 1 gün kala kanda betahcg 41.5 çıktı.2 gün sonra 64 çıktı.az artmış.bugün işten gelirkende kahverengi akıntım oldu.çok korkuyorum.karmakarışık duygu fırtınası yaşıyorum.yatıyorum şimdi ama sancım var.galiba düşecek.bana tutunsa bebeğim.buda düşerse 3. bebek kaybım olacak.dua edin.lütfen

merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum.bende hamileyim ama sevinemeyenlerdenim.bende tedavimin 2.ayında hamile kaldım.adetime 1 gün kala kanda betahcg 41.5 çıktı.2 gün sonra 64 çıktı.az artmış.bugün işten gelirkende kahverengi akıntım oldu.çok korkuyorum.karmakarışık duygu fırtınası yaşıyorum.yatıyorum şimdi ama sancım var.galiba düşecek.bana tutunsa bebeğim.buda düşerse 3. bebek kaybım olacak.dua edin.lütfen

ben olsam işten ayrlır ve hep yatardım cnm umarım sana tutunur minik bebeğin lütfen kendine ii bak

sağolun kızlar.adete 1 gün kala kanda çıkıyor canım.tedavim serephone+pregnly iğnesi yaptırdım.yumurtlama tedavisi yani.ama sevincimi dahi yaşayamadım.

inş allah seni sevindirir hepimizi sevinrir inş bende ilk aşılamamı 11 gün önce yaptırdım :( 25 i adet günüm bekliyorumm sabırsızlıkla ama hiç bişey hissetmiyorum hamilelik belirtilerin neydi benim göğüslerim çok acıyo :( adet olcam gibi

inşallah aşılaman tutar canım.benim 3 hamileliğimde birbirinden farklydı.bunda hep adet sancısı çektim mesela.çantamda pedle gezdim.göğüslerim 2 gündür şişti.2.hamileliğimde hiç birşeyim yoktu.normal günümde gibiydim mesela.ama benim 3 ünde ortak belirtisi bel ve bacak ağrısıydı.seninkinde bunlarda olmayabilir.kendini dinleme bence.ben 8 senelik evliyim.2 aşılama oldum tutmadı.2 hamileliğimde kendiliğinden oldu.bu yumurtlama tedavisiyle oldu.umudunu yitirme canım.hayırlısı olsun.

cnm bende klomen tedavisi aldım. ilk ayda tutmadı bu ay adet olmama 5 gün kala dayanamayııp test yaptrıdım 37 çıktı, 2 gün sonra 75 ama şimdi kanamam oldu. hastane çalışanıyım orda okadar çok şey görüyorum ki kafam çok karıştı ve içimi çok korku aldı.şimdi izin aldı m yatıorum evde yarında doktoruma gidicem inş herşey normaldır. sende izin alıp dinlenmeye bak. İnş problemsiz bir hamilelik yaşarız :nazar:

Back
X